Ana SayfaDedikoduAcun Ilıcalı 30 Yaş Küçük Sevgilisiyle Mutlu!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı 30 Yaş Küçük Sevgilisiyle Mutlu!

Şeyma Subaşı’yla boşandıktan sonra bir süre aşk hayatıyla gündeme gelmeyen Acun Ilıcalı geçtiğimiz gün yayınlanan Yılbaşı programı sonrasında yeniden aşk dedikodularıyla gündeme geldi. Bir süre önce kendisinden 30 yaş küçük Çağla Ayça Altunkaya ile aşk yaşadığı iddia edilen Acun Ilıcalı 30 yaş küçük sevgilisiyle mutlu görünüyor.

Acun Ilıcalı Aşk Dedikodularını Yalanladı

Şeyma Subaşı’yla boşandıktan kısa bir süre sonra Miami tatilindeki nedeniyle adı Itır Esen’le aşk dedikodularına karışan Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada haberlerin yalan olduğunu dile getirmişti. Bu açıklama iddialardan 7 ay sonra gelse de Ilıcalı kendisinin aşk dedikodularıyla gündeme gelmesine şaşırmadığını ancak yoğun bir dönemden geçtiği için aşka ayıracak zamanı olmadığını açıklaması tam da suların durulmasını sağlıyordu ki, Ilıcalı başka bir güzelle anılmaya başlandı.

Acun Ilıcalı 30 Yaş Küçük Sevgilisiyle Yakalandı!

Acun Ilıcalı Bu Kez Çok Konuşuldu

Itır Esen açıklamasından bir kaç hafta sonra Çağla Ayça Altunkaya ile objektiflere yakalanan Ilıcalı eleştirilerin hedefi olmuştu. Kendisinden 30 yaş küçük Altunkaya ile aşk yaşadığı iddia edilen Ilıcalı hakkındaki iddialarını yanıtsız bırakmıştı. Ancak ikilinin bir ay sonra Çeşme’den Mikonos’a sürat teknesiyle giderek günü arkadaşlarıyla geçirmesi bu ilişkiye kesin gözüyle bakılmasına neden olmuştu.

Itır Esen Kimdir?

Acun Ilıcalı 30 Yaş Küçük Sevgilisiyle Mutlu!

Bir süredir özel hayatını gözlerden uzak tutmayı başaran Acun Ilıcalı medya dünyasının dikkatinden kaçamadı. “O Ses Türkiye Yılbaşı Özel” programında Çağla Ayça Altunkaya’nın objektiflere takılması ikilinin ilişkisinin devam ettiğini gözler önüne serdi. İkili henüz ilişkilerini doğrular bir açıklama yapmamış olsa da Altunkaya’nın sosyal medya hesabından MasterChef ve O Ses Türkiye stüdyolarından çektiği fotoğrafları paylaşması bu ilişkinin kanıtı olarak değerlendiriliyor.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Çağla Ayça Altunkaya "O Ses Türkiye Yılbaşı Özel" Programında Objektiflere Yakalandı
Çağla Ayça Altunkaya “O Ses Türkiye Yılbaşı Özel” Programında Objektiflere Yakalandı
Çağla Ayça Altunkaya'dan MasterChef Paylaşımı
Çağla Ayça Altunkaya’dan “MasterChef” Paylaşımı
Çağla Ayça Altunkaya "O Ses Türkiye" Paylaşımı
Çağla Ayça Altunkaya “O Ses Türkiye” Paylaşımı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler