Ana SayfaDedikoduEbru Şallı'nın Eşinden Şok Açıklama:Yuva Yoktu Ki Yuva Yıkılsın!

İlgili Postlar

Ebru Şallı’nın Eşinden Şok Açıklama:Yuva Yoktu Ki Yuva Yıkılsın!

Ebru Şallı’nın eşinden şok açıklama “Yuva yoktu ki yuva yıkılsın!” Ebru Şallı geçtiğimiz sene Eylül ayında bir süredir birlikte olduğu Uğur Akkuş ile dünya evine girmişti. Bir süre önce olaylı bir şekilde boşanan Uğur Akkuş’un yaptığı açıklama pahalıya patladı. İşte olayın perde arkası;

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş Aşkı

Yaklaşık iki yıldır bir birliktelik yaşayan Ebru Şallı ve Uğur Akkuş geçtiğimiz sene evlenme kararı almıştı. 3 ay önce sade bir nikah töreniyle dünya evine giren çiftin ilişkisi de çok konuşulmuştu. Ebru Şallı ile aşk yaşamaya başladığında Uğur Akkuş’un henüz boşanma evresinde olması Şallı’yla olan ilişkisinin daha öncelere dayandığı iddialarını da beraberinde getirmişti.

Uğur Akkuş’un Açtığı Dava Sonuçlandı!

Olaylı Boşanma İki Sene Sürdü

Geçtiğimiz sene Mayıs ayında eşi Gonca Sağlam ile yollarını ayıran Uğur Akkuş’un boşanma davası yakalaşık iki sene sürdü. 2014 senesinde eşiyle evleri ayırdığını açıklayan Uğur Akkuş ayrılığı “Psikolojik sorunları olan eşim tedavi görüyor, ciddi ilaçlar kullanıyordu. Ona destek oldum, ama olmadı. O zaman ayrıldık. Ben de hayatımı yaşamaya başladım.” sözleriyle açıklamıştı.

Ebru Şallı’nın Eşinden Şok Açıklama: Yuva Yoktu Ki Yuva Yıkılsın!

Ebru Şallı‘nın evliliğini yıktığı iddialarına karşılık “…Var olan yuva yıkılır! Yuva yoktu ki yıkılsın. Biz 2014’te ayrıldık ve evlerimizi ayırdık.” yanıtını veren Uğur Akkuş eşiyle yaptığı açıklamalardan dolayı davalık oldu. Taraflar boşanırken sosyal medyada ya da basında açıklama yapmamaları konusunda bunu bozan taraf 100 Bin dolarlık bir anlaşma yapmış. Ancak Akkuş’un bu anlaşmayı Temmuz ayında yaptığı açıklamayla bozması üzerine Gonca Sağlam cezai şartın ihlal edilmesi gerekçesiyle mahkemeye başvurdu. Şiddetli geçimsizlikten şiddete kadar uzanan konu başlıkları arasında şiddet Uğur Akkuş şiddet iddialarını reddetti. Ardından yaptığı röportajda “‘Çocukların geçici velayeti 8 ay bendeydi… Hem annelik hem babalık yapmaya çalışıyorum. Kendisi o süreçte televizyona çıkıp “çocuklarım kaçırıldı” diyor. ” açıklamasını yapan Uğur Akkuş’un 100 bin dolar olan cezai şartı ödemesi talep ediliyor. Yine haklı ve haksızın iç içe girdiği bir davanın nasıl sonuçlanacağını ilerleyen günlerde göreceğiz.

Ebru Şallı kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler