Ana SayfaKültür ve SanatMüzikCan Gox'tan İki Yeni Şarkı!

İlgili Postlar

Can Gox’tan İki Yeni Şarkı!

Türkiye’nin en güçlü ve özgün seslerinden Can Gox’tan iki yeni şarkı geldi. Bir süredir sevenleri tarafından yeni şarkı yayınlaması üzerine yoğun istek alan başarılı sanatçı sevenlerinin isteğini kırmayarak 2020’yi birbirinden güzel iki yeni şarkıyla açıyor.

Özgün Sesiyle Dikkatleri Üzerine Çekiyor

Müzik piyasasına alternatif müzikle başlayan Can Gox kısa süre içerisinde dikkatleri üzerine çeken isimler arasında. Güçlü sesi ve yorumuyla YouTube’da yayınladığı parçalarla ciddi bir dinleyici kitlesi elde eden başarılı şarkıcının sahne performansları da yoğun ilgiyle karşılanıyor.

Aslında Müslüm Yılı Yaşanmalı!

Türkiye’nin Güçlü Seslerinden

Yayınladığı şarkılarla bir fenomen haline gelen Can Gox hiç şüphesiz Türkiye’nin güçlü sesleri arasında yer alıyor. “Kaldı mı böyle sesler?” dedirten başarılı şarkıcının her parçası büyük bir çıkış yapıyor. Sesiyle, duruşuyla ve sevecenliğiyle gönülleri fetheden başarılı şarkıcıdan sonunda iki yeni şarkı daha geldi.

Can Gox’tan Dinleyicilerine Sevindirici Haber!

Yeni yılı birbirinden güzel iki şarkıyla açan Can Gox her zamanki gibi adından yine büyük bir övgüyle bahsettirecek gibi duruyor. Yoğun bir konser programıyla Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde sık sık dinleyicisiyle buluşan başarılı şarkıcı Erdem Tarabuş’la birlikte besteledikleri ‘Ah Be Ah’ ve ‘Ömrünü Berbat Etme’yi dinleyicilerin beğenisine sundu. Yeni şarkılarından “Ah Be Ah” şarkısını kliplendiren ünlü şarkıcının klip yönetmenliğini ise Yasin Köse üstlendi. İşte Can Gox’un merakla beklenen yeni şarkısı;

Can Gox Kimdir?

Can Gox’tan İki Yeni Şarkı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler