Ana SayfaÜnlülerYeliz Kuvancı "Tutunamayanlar" Dizisiyle Ekranlara Geri Dönüyor!

İlgili Postlar

Yeliz Kuvancı “Tutunamayanlar” Dizisiyle Ekranlara Geri Dönüyor!

Bir süredir dizi ya da film projelerinde yer alamayan başarılı oyuncunun yeni projesi nihayet belli oldu. Yeteneği ve mütevazı tavırlarıyla izleyicisinin gönlünü fetheden Yeliz Kuvancı “Tutunamayanlar” dizisiyle ekranlara geri dönüyor. İşte detaylar;

Yeteneği ve Güzelliğiyle Büyüledi

İlk olarak 2011 senesinde yayınlanan “Seni Bana Yazmışlar” dizisiyle ekranlara gelmeye başlayan Yeliz Kuvancı, kısa süre içinde yıldızı parlayan isimlerdendi. Hem güzelliği, hem de yeteneğiyle ön plana çıkmayı başaran başarılı oyuncu aynı zamanda sempatik ve mütevazı tavırlarıyla da büyük beğeni toplamıştı.

“Oyunculuk Yapıp Da Tiyatroyla İşim Olmaz Diyen Yoktur Herhalde”

2018 senesinde “Keşke Hiç Büyümeseydik” dizisiyle ekranlara gelen Yeliz Kuvancı canlandırdığı karakterle akıllara kazındı. Kendisi hakkında bir röportaj teklifini kırmayan ünlü oyuncu neden oyunculuğu seçtiğini “Birisi neden öğretmen, avukat, temizlik işçisi, bakıcı oluyorsa ben de o gibi sebeplerle seçmiş oldum. Biraz tesadüfe, biraz tutku, çaba, ihtiyaç, az da pişmanlık ekleyelim… Hayat…” sözleriyle anlamıştı. Tiyatro yapmak isteyip istemediği sorusuna ise “Oyunculuk yapıp da tiyatroyla işim olmaz diyen yoktur herhalde. Umarım yoktur. Ben de hem yapmaya ve dolayısıyla nefes almaya; hem de iyi bir seyirci olmaya gayret ediyorum.” yanıtı vermişti.

Yeliz Kuvancı “Tutunamayanlar” Dizisiyle Ekranlara Geri Dönüyor!

Yaklaşık iki senedir herhangi bir projede yer almayan güzel ve yetenekli oyuncu Yeliz Kuvancı, TRT’nin  iddialı absürt komedisi ile ekrana dönüyor. Tarık rolünü canlandıran Doğu Demirkol’un ablası ‘Ayşe’ karakteriyle izleyiciyle buluşacak olan Yeliz Kuvancı, psikoloji mezunu olan fakat çocuk bakıcılığı yapmak zorunda kalan komedi yüklü bir karakteri canlandıracak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler