Ana SayfaÜnlülerBerkay, Ev Fiyatına Tatil Yapıyor!

İlgili Postlar

Berkay, Ev Fiyatına Tatil Yapıyor!

Ailesi ile  tatil yapan Berkay Şahin, bir hafta için otele 192 bin TL ödeyecek Ünlü şarkıcı Berkay Şahin, eşi Özlem Ada Şahin ve kızlarıyla Maldivler’ de özel bir adaya tatile gitti. Geceliği 27 bin 500 TL olan bir otelde kalan Şahin, eşiyle denizde sarmaş dolaş poz vermeyi de ihmal etmedi. Bir haftalığına tatile çıkan ünlü çift, bu tatil toplamda 192 bin TL ödeyecek.

Yeni çıkardığı İki Hece şarkısıyla beklediği başarıya ulaşan başarılı popçu Berkay Şahin, eşi Özlem Ada Şahin, kızları Arya ve Zeynep Mira ile Maldivler Adası’nda tatil yapıyor. Şahin ailesinin kaldığı otelin günlük ücreti ise dudak uçuklattı.

Berkay Şahin Kimdir?

Tatil İçin 192 Bin TL Ödeyecek

Yıl boyunca farklı yerlerde konser veren Berkay Şahin, stres atmak için soluğu Maldivler Adası’nda aldı. Tatil için kesenin ağzını açan Berkay Şahin, ailesiyle Maldivler’in en ünlü otelinde konaklıyor. Ünlü çiftin kaldıkları otel, tropikal bahçeler ve bembeyaz bir kumsala sahip özel bir ada üzerinde yer almakta. Şahin ailesi, kendi havuzu olan odada 24 saat boyunca özel hizmet alıyor ve bunun için gecelik 4 bin 600 dolar yani 27 bin 500 TL ödüyor. Ailesiyle 1 hafta bu otelde kalacak olan ünlü şarkıcı Berkay, bunun için otele 192 bin 500 TL’yi ödeyecek.

SUDA AŞKA GELDİLER

Balayı tadında tatil yapan popçu Berkay ve Özlem girdikleri denizde aşka geldi. Havuzda birbirine sarılan çift bu anlarını da sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

 

Özlem Ada Şahin’den Eşi Berkay ile İlgili Açıklama Geldi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler