Ana SayfaÜnlülerSerenay' ın Bileğinden Çıkarmadığı Kırmızı İpin Sırrı Ortaya Çıktı!

İlgili Postlar

Serenay’ ın Bileğinden Çıkarmadığı Kırmızı İpin Sırrı Ortaya Çıktı!

Güzel oyuncu Sarıkaya’nın senelerdir ayak bileğinde bağlı olup asla çıkarmadığı kırmızı ipin sırrı ortaya çıktı. Oynadıkları her rolle hayatlarımıza konuk olan oyuncuların başarıları, işlerine sıkı sarılmaları ve çok çalışmalarından hiç şüphe yok. Ancak onların da iş ve aşk hayatlarında bağlı oldukları inançları ve değerleri var. Bunlardan biri de genç yaşta ekranların aranan yüzü olmayı başaran başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Kırmızı İpin Sırrı Ortaya Çıktı!

Alice müzikalinde sergilediği performansla hayran bırakan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya hakkında bilinmeyen bir gerçek ortaya çıktı. Güzel oyuncu, dizi, sinema filmi, müzikal ve hatta reklam imaj fotoğraflarında bile uğurlu olduğuna inandığı kırmızı ipi ayak bileğinden asla çıkarmıyor.

Koparsa Yenisiyle Değiştiriyor!

Serenay Sarıkaya, bu bilekliğin kendisine büyük şans getirdiğine inanıyor. Neredeyse bütün paylaşımlarında ayak bileğinde görünen kırmızı bilekliği kopunca, yanında taşıdığı yenisiyle değiştiriyor.

Uzun süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu, “Televizyonu çok özledim. Podyumdan gelmeyim ama benim artık alanım oyunculuk, o yüzden başka bir şey düşünmüyorum” demişti.

Peki Nedir Bu Kırmızı İp?

Dünyaca ünlü isimlerin de taktığı kırmızı ipin bir tür büyü olduğu tahmin ediliyor. Kırmızı ip bileğe takılmadan önce farklı dualar okunur. İbranice dili ile yapılan bir büyüdür. Büyü yapıldıktan sonra yedi kez düğümlenir ve öylece bileğe takılır.

Bu büyü bilindiği kadarıyla maalesef basit bir büyü değildir. En büyük ve etkili büyülerdendir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler