Ana SayfaKimdirEnes Batur Kimdir?

İlgili Postlar

Enes Batur Kimdir?

Enes Batur kimdir? Enes Batur Kaç Yaşında? Enes Batur Aslen Nereli? Enes Batur Hangi Burç? soruları magazin haberleri gündemin hız kesmeden konuşulmaya devam ediyor. Kendi hayatını anlattığı “Hayal mi Gerçek mi? ” filmiyle magazin gündeminde kendinde yer bulmayı başaran Youtber Enes Batur ve sevgilisi hakkında bilmeniz gerekenler haberimizde…

İstikrarlı şekilde Youtube kanalında oyun, komedi, eğlence videoları yükleyerek oldukça popüler bir isim haline gelen Enes Batur’un kim olduğu ve hayatı özellikle genç nesilde pek çok kişi tarafından merak edilen konularında başında geliyor. ”Enes Batur Hayal mi Gerçek mi” filmi ile birlikte büyük sükse yaratan gündemde sıkça konuşulan bir isim olarak magazin dünyasındaki yerini alıyor. Gündemde bu kadar yoğun yer almayı başarması sonrasında Enes Batur’un yaşı, nereli olduğu, eğitimi gibi konular ilgi odağı konumunda.

Sinemalarda Enes Batur İzdihamı Yaşanıyor!



Bugün Doğan Ünlüler

Enes Batur Kaç Yaşında? Enes Batur Aslen Nereli? Enes Batur Hangi Burç?

Asıl adı Enes Batur Sungurtekin’dir olan Enes Batur 9 Nisan 1998 tarihinde doğmuştur. Aslen Antalyalı olan 20 yaşındaki genç fenomen Enes Batur koç burcudur.

Enes Batur’un Yoğun İlgiyle Beklenen Filmi Bugün Vizyonda!

Enes Batur Kimdir?

Enes Batur, genç yaşta dünyanın en büyük video arama motoru olan Youtube dünyasına ilk adımı bilgisayar ve oyun konsolları oyunlarının inceleme videolarıyla atmıştır. Kısa süre içerisinde popüler  giderek artan ve milyonların takip ettiği bir isim olan Enes Batur popüler olmasının ardında video içerik konularını genişleterek oyun, komedi ve eğlence videolarıyla yeteneklerini göstermeye devam etti ve milyonlarla ifade edilen takipçi kitlesine ulaştı. Yotube kanalında yakaladığı başarı ile birlikte sosyal medyada önemli bir şöhret kazanan Enes Batur’un Youtube kanalında 8 milyonu aşkın takipçisi bulunmaktadır.

Youtube ve sosyal medya hesaplarında kazandığı ün sonrasında Enes Batur geçtiğimiz sömestr tatilinde vizyondaki yerini alan baş rolünde yer aldığı ve kendi yaşamını anlattığı “Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?” filmiyle ilk kez izleyici karşısına geçmiştir. Enes Batur Hayal mi Gerçek mi? vizyona girmesinin ardından 3 hafta boyunca en çok izlenilen film olmayı başarmıştır.

Enes Batur Filmleri

  • 2018 – Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler