Ana SayfaKimdirTarık Tırıl kimdir?

İlgili Postlar

Tarık Tırıl kimdir?

Kısa bir süre önce çıkarttığı Mukaddes isimli şarkısıyla dikkatleri üzerine toplayan Tarık Tırıl kimdir? Tarık Tırıl kaç yaşında? Tarık Tırıl Aslen Nereli? Tarık Tırıl hangi burç? Tarık Tırıl biyografisi yani Tarık Tırıl ile ilgili bilmeniz gereken tüm detaylar haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Tarık Tırıl kaç yaşında? Tarık Tırıl Aslen Nereli? Tarık Tırıl hangi burç?

14 Eylül 1995 doğumlu olan genç şarkıcı Tarık Tırıl şu an 21 yaşında. Aslen Giresunlu olan genç şarkıcı başak burcu.

Tarık Tırıl kimdir?

Babasının işi nedeniyle çocukluğun başlarını Anadolu’nun çeşitli ilçelerinde geçiren Tarık Tırıl yaklaşık 12 sene önce ailesi ile birlikte İstanbul’a geldi. İstanbul’da geçen lise döneminde okulu ile birlikte ilgi duyduğu müzik için çalışmalar yaptı. Okul korolarının yanı sıra konservatuvar kurslarına da giden Tarık Tırıl 2 sene boyunca TRT Türk Halk Müziği Gençlik Korosu’na katıldı. Devam eden okul kariyeri ile birlikte şu anda İstanbul Aydın Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde okumaya devam ediyor.

Müziğe olan ilgisi henüz 6 yaşındayken babasının bağlama kursuna yazdırması ile başlamış. Takip eden süreçte çeşitli Türk halk müziği korolarında yer almış ve 14 yaşında gitara olan ilgisi ile kendi kendini geliştirmeye çalışmış.

Müzik kariyerinde 3. basamağı Mukaddes isimli albümüyle atan Tarık Tırıl hukuk fakültesindeki öğrenimi de devam ediyor. 2015 yılında ilk albümü Ne Zamansız ile müzik piyasasında ilk çalışmasını yapan genç şarkıcı 2017 yılında Geceler Düşman ve 2018 yılı temmuz ayında Mukaddes albümü ile başarılı çalışmalarına devam ediyor. İdolünün Neşet Ertaş olduğunu söyleyen Tarık Tırıl hem başarılı bir müzisyen hem de başarılı bir hukukçu olmak istediği her fırsatta dile getiriyor.

Müziğe Olan İlgisi

Genç şarkıcı Tarık Tırıl müziğe olan ilgisinin nasıl başladığını şu sözlerle ifade ediyor: “Konservatuvar kursları ile kendimi geliştirmeye çalıştım. O zamanlarda da kendimce şarkılar yazıyordum. Şimdi baktığımda onlara çok gülüyorum. Ancak bu sayede enstrüman çalmaya ilgi duymam şarkı yazarken bana çok yardımcı oldu. Baktım ki çalıp söylediğimde bir şeyler çıkıyor, artık ortada somut bir şeyler bulunmalı diyerek bazı şarkılar üzerinde stüdyo ortamında çalışmaya başladım. İlk profesyonel stüdyo çalışmam olan ‘Ne Zamansız’ isimli single şarkım bu çalışmalar sonunda ortaya çıktı.”

Tarık Tırıl Albümleri

  • 2018 – Mukaddes
  • 2017 – Geceler Düşman
  • 2015 – Ne Zamansız

Tarık Tırıl Mukaddes Klibi

Tarık Tırıl Geceler Düşman Klibi

Tarık Tırıl Geceler Düşman Klibi

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler