Ana SayfaÜnlülerDiriliş Ertuğrul'a Öyle Bir İsim Geldi ki! Yeryerinden Oynayacak!

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul’a Öyle Bir İsim Geldi ki! Yeryerinden Oynayacak!

Ünlü dizi Diriliş Ertuğrul yeni sezon tarihi son günlerinden çok merak edilen konuların başında geliyor. Kasım ayında başlaması beklenen diziye bakın hangi başarılı isim geliyor.. Detaylar Haberimizde..

TRT1’den Diriliş Ertuğrul açıklaması: Ertuğrul’u aşık etmemiz lazım

Diriliş Ertuğrul’a Öyle Bir İsim Geldi ki! Dengeler Değişecek!

Pek çok dizinin eylül ayında yeni sezonunun açılışını tamamlaması, Diriliş Ertuğrul takipçilerini de beklentiye davetite çıkardı. Peki, haziran ayından bu yana ekran macerasına ara veren Diriliş Ertuğrul’un 5. sezonu ne zaman başlayacak?

Diriliş Ertuğrul'a öyle bir isim geldi ki! Dengeler değişecek

Trt’nin en uzun soluklu dizisi Diriliş Ertuğrul’un yeni sezon tarihi için araştırmalar devam ederken şimdi gündeme gelen yeni oyuncu kadrosu ile birlikte merak dozu daha da artmış oldu. Hande Soral’ın ardından başarılı oyuncu Ünal Silver’de kadroya dahil oldu.

Diriliş Ertuğrul Yayın Günü Ne Olacak?

Hakkında pek çok iddiası bulunan Diriliş Ertuğrul dizisi, yeni sezon ilk bölümü ne zaman yayınlanacak? tarih bilgisi geldi mi? Diriliş Ertuğrul’un yeni sezon başlangıç tarihi ile ilgili Yapımcı Mehmet Bozdağ ve Trt’den maalesef henüz net bir açıklama gelmedi.

Hande Soral, Diriliş Ertuğrul Kadrosunda!

Diriliş Ertuğrul’da Burak Özçivit Bilmecesi!

Geçtiğimiz haftalarda TRT 1 Koordinatörü Kurtuluş Zeydan ile Diriliş Ertuğrul dizisinin geleceği hakkında konuşan Vatan Gazetesi Yazarı Oya Doğan, yazısında dizi hakkında önemli detayları konu almıştı. ‘Burak Özçivit’i seviyoruz ve bu projede olması hepimiz için büyük bir kazanç olacak.’ açıklamasında bulunan Kurtuluş Zeydan, Hande Soral’ın  müjdesini vermiş ve güzel oyuncunun rolü hakkında bilgiler vermişti.

Hande Soral Kimdir?

Diriliş Ertuğrul'a öyle bir isim geldi ki! Dengeler değişecek

Hande Soral’dan düğün itirafı

Ünal Silver’de Diriliş Ertuğrul Kadrosunda!

Ünal Silver Kimdir ?

Osman Bey döneminin başlayacağı ve yeni baş rolü Burak Özçivit’in canlandıracağı haberleri dizinin hayranlarını daha da heyecanlandırdırdı. Son gelen habere göre bir usta isim daha Diriliş Kadrısuna katıldı. Metin Günay’ın yönetmen koltuğuna oturduğu Mehmet Bozdağ imzalı projenin kadrosuna son olarak usta oyuncu Ünal Silver de katıldı. Kasım ayında merakla beklenen yeni sezonuna başlaması beklenen dizide Ünal Silver, ‘Umur Bey’ rolüne hayat verecek. Usta oyuncu Ünal Silver son olarak No:309 adlı dizide ‘Haluk Dayı’ karakterini canlandırmıştı.

Ünal Silver kimdir? İşte Diriliş Ertuğrul’daki karakteri

Engin Altan Düzyatan’ın Aldığı Para Dudak Uçuklattı!

Ekonomik kriz ve dövizdeki kur patlaması sebebiyle dizi oyuncularının ücretlerinde fedakarlık yapması daha önce gündeme gelmişti. Diriliş Ertuğrul’un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan ‘fedakarlık’ yapılmalı derken, aldığı ücret yeniden konuşulmaya başlanmıştı. Diriliş dizisi için 4 yıllık anlaşma yapan Engin Altan Düzyatan’a imza parası  bile 4 milyon TL ödendiği iddia edildi.

Engin Altan Düzyatan kimdir?

Diriliş Ertuğrul'a öyle bir isim geldi ki! Dengeler değişecek

Engin Altan Düzyatan dolandırıldı!

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler