Ana SayfaDizilerTRT1'den Diriliş Ertuğrul açıklaması: Ertuğrul'u aşık etmemiz lazım

İlgili Postlar

TRT1’den Diriliş Ertuğrul açıklaması: Ertuğrul’u aşık etmemiz lazım

TRT1’den Diriliş Ertuğrul açıklaması: Ertuğrul’u aşık etmemiz lazım. Fenomen dizi Diriliş Ertuğrul’un yeni sezonu için geri sayım başlamışken, dizi hakkında yeni açıklamalar geldi. Dizinin yeni sezonunda izleyiciyi bekleyen sürprizler neler? Dizinin hangi oyuncuları, hangi farklılıklar ile karşımıza çıkacak? Dizinin yeni oyuncu sürprizleri neler? Detaylar haberimizde…

Diriliş Ertuğrul’da Burak Özçivit Bilmecesi!

TRT1’den Diriliş Ertuğrul açıklaması geldi

TRT1 ekranlarının beşinci sezona giriş yapmaya hazırlanan iddialı dizisi Diriliş Ertuğrul için geri sayım başladı. Önümüzdeki hafta yayına girmesi beklenen Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezonunun ilk bölümünde, izleyicileri büyük sürprizler karşılayacak. Diriliş Ertuğrul dizisinin sürprizleri tutkunları tarafından merakla beklenirken, dizi hakkında sürpriz bir açıklama geldi.

Ertuğrul’u aşık etmemiz gerekiyor

TRT 1 Koordinatörü Kurtuluş Zeydan, Diriliş Ertuğrul dizisi hakkında açıklama yaptı. Zeydan, açıklamasında “Bu sene Diriliş Ertuğrul olarak devam ettireceğiz. Umarım ekim ortasında girebiliriz. Hikaye dönüşüyor. Tarihsel süreçte Kayı obasının yükselişi ana aksımız olarak devam ediyor. Ama Ertuğrul Söğüt’e yerleşiyor. Biliyorsunuz Ertuğrul artık bekar. Ve onu aşık etmemiz gerekiyor. En büyük düşmanının kız kardeşine aşık olacak. Bu karakteri Hande Soral canlandıracak. Seyircimiz rahat olsun, Diriliş’i birinci sezon işi izliyormuş gibi izleyecekler.” diye konuştu.

Diriliş Ertuğrul dizisinin Burak Özçivit sürprizi

Diriliş Ertuğrul dizisi hakkında geçtiğimiz günlerde gündeme gelen bir haber de, yakışıklı oyuncu Burak Özçivit’in dizinin oyuncu kadrosuna dahil olacağıydı. İmajını da baştan aşağı yenileyen Burak Özçivit’in, Diriliş Ertuğrul’a katılacağı duyulmuştu. Herkes merakla beklerken, Burak Özçivit konu hakkında gelen “Bir dönem dizisinde oynayacağınız konuşuluyor” sorusuna “Evet doğru bir anlaşma sağladık ama bununla ilgili zaten açıklama yapılacak zamanı gelince. Gerisi sürpriz.” şeklinde yanıt vermişti. Konu hakkında TRT1’den gelen açıklama ise, “Biz Burak Özçivit’i seviyoruz ve bu projede olması hepimiz için büyük bir kazanç olacak. Ancak doğru konumlandırma için biraz sabırlı olmamız ve zamana bırakmamız gerekiyor.” şeklinde oldu.

Burak Özçivit kimdir?

TRT1 ekranlarının dört sezondur ekrana damgasını vuran, reyting rekortmeni fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul, beşinci sezonu ile yoluna kaldığı yerden devam etmeye hazırlanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler