Ana SayfaDizilerAlma Terziç aşkı Türkiye'de buldu

İlgili Postlar

Alma Terziç aşkı Türkiye’de buldu

Dünca ünlü ABD’li oyuncu Angelina Jolie’nin yönetmenliğini yaptığı ‘Kan ve Aşk’ filminde rol alan Boşnak oyuncu Alma Terziç,Türkiye’de ailesini kurdu.

Yoğun ilgi gördü!

Bu yıl 55.si düzenlenen Uluslararası Antalya Film Festivali için Antalya’ya gelen Alma Terziç,dizi setlerinde kariyerine devam ediyor.Çekimleri süren “Savaşçı” adlı dizide “Eva” karakterini canlandıran Alma Terziç,bir günlüğüne sete gidip festivale geri döndü.Alma Terziç,festivalin açılış kortejinde Antalyalıların yoğun ilgisi karşısında şaşkınlığını gizleyemediğini de belirtti.

“Yaşadıklarımı Oynadım”

Angelina Jolie’nin yönetmenliğini yaptığı “Kan ve Aşk” adlı filmde Boşnak karakter “Hana” ‘ya hayat verdiğini anlatan Alma Terziç,çekimlerde duygusal anlat yaşadığını anlattı.Filmin Bosna savaşını anlatan bir hikayesinin olduğunu söyleyen Terziç,”Ben savaşı 5 yaşında gerçek yaşadım.Savaşın tüm acısını tümüyle hissettim.Savaş boyunca ailemle birlikte bodrumda saklanmak zorunda kaldım.Kan ve Aşk filminde o günleri tekrar yaşadım.Angelina Jolie ile çalışmak her oyuncuya nasip olmaz.Çok güzel zamanlar geçirdim ve çok güzel tecrübeler kazandım” dedi.

“Önce eşime,sonra işime aşık oldum”

4 yıl önce İstanbul’a gelerek evlendiğini de anlatan Alma Terziç,ilk önce eşine,sonra işine aşık olduğunu söyledi.Terziç,aşkın kendisini Türkiye’ye getirerek aile kurdurduğunu anlattı.

Sinemaseverlere müjde! ‘Turkish’i Dondurma’ filmi geliyor

“Fatih”,”Mavi Kelebekler”,”Veda”,”Üç Yol”,”Şeref Meselesi”,”Unutma Beni İstanbul” gibi birçok dizide rol alan ABD’li oyuncu Terziç,şimdikilerde ise “Savaşçı” dizisinde rol alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler