Ana SayfaDizilerArka Sıradakiler'in Özge'sini Avlu Dizisinde Görenler Şaşkınlıklarını Gizleyemedi!

İlgili Postlar

Arka Sıradakiler’in Özge’sini Avlu Dizisinde Görenler Şaşkınlıklarını Gizleyemedi!

Star Tv’de ekranlara gelen, yayınlanan her bölümü ile reyting listesinde fırtınalar estiren, başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray, Nergis Öztürk gibi oyuncuların yer aldığı Avlu dizisinin ekranlarına gelen son bölümüne, ‘Arka Sıradakiler’ dizisinde ‘Özge’ karakterine hayat veren Sevda Dalgıç da katıldı. Sevda Dalgı son hali görenleri şaşkına çevirdi. Detaylar Haberimizde..

RTÜK o sahneleri affetmedi! Avlu erken final mi yapacak?

Arka Sıradakiler’in Özge’si Sevda Dalgıç’ın İnanılmaz Değişimi!

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve  seyircisi tarafından büyük beğeni ile takip edilen Avlu dizisinin son bölümünde diziye ‘Bade’ adında bir karakter katıldı. Geniş omuzları, kaslı kolları ile Amerikalı tarzındai bir mahkum görüntüsü çizen bu karakteri aslında çok yakından tanıyoruz. Bade karakterini canlandıran Sevda Dalgıç’ı Fox Tv’de yayınlanan ve bir döneme damga vuran efsane gençlik dizisi Arka Sıradakiler deki, Özge karakteriydi tanıdığımız bu yüz hiç de yabancı gelmedi.

Avlu Dizisine Bomba Transfer!

Başarılı oyuncu yeni bölüm çekimlerini tamamladıktan sonra Nişantaşı’nda bir cafede otururken objektiflere yansıdı. Magazin Muhabirlerinin “yeni bölümde neler olacak?” sorusunu, “izleyip göreceğiz” diyerek cevaplandıran Sevda Dalgıç, “sosyal medyada çok güzel tepkiler alıyorum. Bu beni çok mutlu ediyor. Bakın görüyorsunuz, şu an bile elimde telefon onları cevaplamaya çalışıyorum” diyerek açıklama yaptı. Aradan geçen zamanın ardından bir hayli değişen Sevda Dalgıç’ın Avlu dizisinde göstereceği performans merakla konusu oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler