Ana SayfaDizilerRTÜK o sahneleri affetmedi! Avlu erken final mi yapacak?

İlgili Postlar

RTÜK o sahneleri affetmedi! Avlu erken final mi yapacak?

Geçtiğimiz sezonun ortalarında başlayan ve önemli bir izleyici kitlesi oluşturan Star TV’nin en iddialı dizilerinden biri olan Avlu için RTÜK düğmeye basıyor! Peki perşembe akşamları reyting sonuçları açısından zirveyi zorlayan Avlu erken final mi yapacak?

Avlu dizisi oyuncu kadrosu

RTÜK Neden Düğmeye Basıyor?

Yeni sezonda gündem oluşturan en iddialı dizilerle devam eden kanallardan bir tanesi de hiç şüphe yok ki Star TV oldu. Devam eden fenomen dizilere sahip olan Star TV bu dizilerin yanı sıra yayınlamaya başladığı yepyeni dizilerle de izleyiciden büyük ilgi görse de başı dertten kurtulmuyor.

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse gibi önemli oyuncuların oynadığı Avlu dizisi reytinglerde hep üst sıralarda ve büyük yapımlarla kafa tutuyor fakat dizi son günlerde yakaladığı başarısından çok şiddet görüntüleri ile gündemde.

Prime Time’da yayınlanmaya devam eden dizide özellikle yeni sezonda yayınlanan son bölümlerde sık sık şiddet sahnelerin yer alması izleyici tarafından tepki ile karşılandı ve RTÜK’e Avlu dizisi için rekor şikayet telefonları yağdı.

Avlu Dizisine Bomba Transfer!

Avlu Final mi yapacak?

Peki RTÜK’ten üst üste uyarı alan başarılı diziyi yeni bölümlerde nasıl bir senaryo bekliyor? Medya kulislerinde dillendirilen iddialara göre başarılı dizi Avlu yeni bölümlerde şiddet görüntülerini önemli oranda azaltmayı tercih edecek ya da çocukların izleyemeyeceği saatlerde şiddet dozu azaltılarak yayınlanmaya devam edecek.

Avlu dizisinde bu uyarılar sonrası bir değişiklik olmazsa ne olacak? Kulislerde konuşulan bir diğer dedikodu ise dizide şiddet sahnelerinin fazlasıyla yer almasından dolayı Star TV’ye büyük bir ceza verilecek ve Avlu erken final yaparak son bulacak.

Avlu Yeni Bölümde Bizi Neler Bekliyor?

Cezaevinde büyük isyan var! Cezaevine yeni gelen Zerrin müdürün herkesi şoke eden yaptırımına karşılık cezaevinde isyan çıkıyor. Bu isyandan sonrasında müdüre Zerrin, pasif kalmayarak hamlelerine sertliğini arttırarak devam ediyor.

İçerde ise taraflar arasındaki gerginlik had safhaya ulaşmış ve herkes gerçek rengini ortaya çıkarmaya başlamıştır. Tüm bu gelişmeler olurken Oktay’ın aleyhinde yazılacak olan rapor gerginliğin dozunu daha da arttıracaktır.

En çok merak edilen soru ise tüm bunlar olurken Deniz, Alp’ten öcünü almak için kurguladığı planı işletmekte başarılı olabilecek mi?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler