Ana SayfaÜnlülerEngin Altan Düzyatan dolandırıldı!

İlgili Postlar

Engin Altan Düzyatan dolandırıldı!

Engin Altan Düzyatan dolandırıldı! Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, bir dolandırıcılık şoku yaşadı. Engin Altan Düzyatan’ı ve beraberinde bir iş adamını akülü araba bahanesi ile dolandırdılar. Dolandırıcılar yakalandı mı? Davanın seyri ne durumda? Engin Altan Düzyatan’ı nasıl dolandırdılar? Detaylar haberimizde…

Engin Altan Düzyatan adına parfüm çıkıyor

Engin Altan Düzyatan dolandırıldı

Şimdilerde Diriliş Ertuğrul dizisinde sergilediği üstün performansı ile izleyicilerden tam not alan başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan, dolandırıldı. Engin Altan Düzyatan ve iş adamı Emre Kural, akülü araba bağışı bahanesi ile dolandırıldı.

Engin Altan Düzyatan kimdir?

Engin Altan Düzyatan ifade verdi

Yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan ile iş insanı Emre Kural’ı, akülü arabaya ihtiyaçları olduğunu söyleyerek dolandırdıkları iddia edilen iki kişi hakkında 14’er yıla kadar hapis istemi ile dava açıldı. Hürriyet’in haberine göre; İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan davanın iddianamesine göre, Engin Altan Düzyatan henüz soruşturma aşamasındaki davadaki ifadesinde “Olay tarihinde beni İzmir Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü’nden aradılar. Akülü araba ihtiyacı olduğunun söylenmesi üzerine verilen hesaba 3 bin lira para yatırdım.” diye olayı anlattı. Engin Altan Düzyatan’ın dışındaki diğer dolandırılan kişi iş adamı Emre Kural ise, şirketinin Aydın Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü’nden aranarak aynı şekilde akülü araba bahanesi ile dolandırıldığını iddia etti.

Mahkeme ne karar verdi?

Mahkeme, ara kararında mağdurların zararının giderilmesi için sanık U. K. K.’ya süre verilmesine, diğer sanık H. E. C.’nin zorla getirilmesine de karar verdi.

Rol aldığı her projede başarısını kanıtlayan başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan, şimdilerde Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alıyor. Geçtiğimiz günlerde ikinci bebeğini kucağına alarak baba olma heyecanı yaşayan Engin Altan Düzyatan, dördüncü yeni sezonuna girmeye hazırlanan dizisine hazırlanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler