Ana SayfaÜnlülerBebeklerinin cinsiyetini öğrenmeyecekler!

İlgili Postlar

Bebeklerinin cinsiyetini öğrenmeyecekler!

Yedi aylık hamile olan Azra Akın,yakın dostu Arzum Onan’ın ‘Kadın’ adlı sergisine eşi Atakan Koru’yla katıldı,objektiflere yakalanan çift’den ilginç haber.

Neşeli ve eğlenceli tavırlarıyla tanınan ünlü çift Atakan Koru-Azra Akın çifti,kendilerine yöneltilen soruları yanıtsız bırakmadı.

Güzel bir hamilelik dönemi geçirdiğini belirten Akın,”Her şey çok güzel gidiyor.Kendimi çok iyi hissediyorum.Bebeğimizin teknelerini hissetmek mükkemmel bir duygu,mucize bir şey” şeklinde konuştu.

“Cinsiyetini öğrenmek istemiyoruz”

Bebeklerin cinsiyetini öğrenmemeye uğraştıklarını söyleyen Azra Akın,”Biz cinsiyetini öğrenmek istemiyoruz bebeğimizin ve şu ana kadar bunu başarabildik.Bu bize daha çok heyecan veriyor.Hatta ismini bile düşünmedik.İsim konusu da çok zor bir durum.Birkaç isim düşünüyoruz ama karar veremiyoruz” şeklinde konuştu.

Estetikli güzele başarılarını diledi

2002 yılında dünyanın en güzel mankeni olarak seçilen Azra akın,son düzenlediği yarışmasının birincisi Şevval Şahin hakkındaki “estetikli güzel” tartışmalarını hatırlatarak;

“Bence sadece dış görünüşe bakılmamalı.Güzellik yarışması sadece onu kapsamıyor.Yarışmada derece alanlar ülkemizi temsil edecekler.” dedi.

Ünlü güzel:”Bundan sonraki yarışmalarda onlara başarılar diliyorum” şeklinde cümlesine son verdi.

‘Kadın’ sergisi halkla buluştu

Arzum Onan mutlu evliliğin sırrını anlattı

Oyuncu Arzum Onan,14 yıldır devamını getirdiği plastik sanatlar uğraşının sonucu olan heykelleri,’Kadın’ adını verdiği ikinci kişisel sergisi ile önceki akşam gün yüzüne çıkardı.

Onan,bu kez merkeze kadını koyduğu çalışmalarla hayatın her alanında daha çok kadın sesine ihtiyacımızın olduğunu vurguladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler