Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz ve Defne Samyeli'nin düğün tarihi belli oldu!

İlgili Postlar

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli’nin düğün tarihi belli oldu!

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli’nin düğün tarihi belli oldu! Aylardır basının yakından takip ettiği gözde çift, dünya evine mi giriyor? Cem Yılmaz ve Defne Samyeli evleniyor mu? Gündeme gelen evlilik konusunun altında yatan gerekçeler neler? Cem Yılmaz ve Defne Samyeli çiftinin düğün tarihi belli oldu mu? Düğün nerede yapılacak? Düğünün ayrıntıları neler? Detaylar haberimizde…

Defne Samyeli İle Cem Yılmaz Evleniyor Mu?

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli evleniyor mu?

Altı aydır aşk yaşayan Defne Samyeli ve Cem Yılmaz çifti, aşklarını soluksuz yaşarken bir adım daha ileri gitmeye karar verdi. Defne Samyeli ve Cem Yılmaz çifti, nikah masasına oturmaya karar verdi.

Defne Samyeli kimdir?

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli’nin düğünü ne zaman?

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli çifti, evlenmeye karar verdi. Cem Yılmaz’ın ‘Karakomik Filmler’ projesinin çekimlerini bitirmesinden hemen sonra nikah masasına oturacak. İddialara göre; Cem Yılmaz ve Defne Samyeli çifti önümüzdeki ay evlenecek.

Cem Yılmaz kimdir?

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli’nin düğünü nerede olacak?

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli çiftinin düğün töreni için Çeşme’de Muzaffer Yıldırım’ın sahibi olduğu Çeşme The Stay otelde dünya evine girecekleri iddia ediliyor.

Defne Samyeli kızları için karar aldı

Defne Samyeli’nin, Cem Yılmaz ile evlilik kararı almasındaki etkenin iki kızı olduğu, Yılmaz’ın da bu karara olumlu bakarak evlenmeye karar verdiği iddia edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler