Ana SayfaÜnlülerYakışıklı Playboy Hakan Sabancı Hayalindeki Kadının Anlattı..

İlgili Postlar

Yakışıklı Playboy Hakan Sabancı Hayalindeki Kadının Anlattı..

Yaşadığı ilişkilerle sık sık gündeme gelen Sabancı Ailesinin Yakışıklı Playboy’u Hakan Sabancı, beğendiği kadın özelliklerini anlattı. Hakan Sabancı hangi kadınlara aşık olabilir? Sorunun tüm detayları Haberimizde..

Merve Boluğur, Hakan Sabancı’dan sonra o iş adamının gözdesi oldu

Yakışıklı Playboy’u Hakan Sabancı Hayalindeki Kadının Anlattı..

çapkınlık haberleri ile ünlenen iş adamı Hakan Sabancı, yaşadığı kısa ama büyük ses getiren aşklarla ismini magazin dünyasına yazdırmayı başaran bir isim. Ömer Sabancı ve Arzu Sabancı’nın ortanca oğlu Hakan Sabancı, beğendiği kadınn özelliklerini açıkladı. 27 yaşındaki Hakan Sabancı annesinin yakın arkadaşı Aslı Şen’in YouTube kanalına verdiği röportajda hayatında olacak kadının trip atmayan, zeki ve esprili olması gerektiğini ifae etti.

Hakan Sabancı Kimdir?

hakan sabancı ve hadise ile ilgili görsel sonucu

“Sevgilim, Güler Yüzlü, Samimi, Zeki ve Esprili olmalı.”

Yaklışıklı Playboy Hakan Sabancı, karşı tarafta beğendiği ve itici bulduğu özellikler hakkında şu ifadeleri kullandı: “Yalandan hoşlanmam. Aptal yerine konmaya hiç tahammül edemem. Kızların trip atmasına gelemem. Çok itici ve manasız bulurum. Sevgilim, güler yüzlü, samimi, zeki ve esprili olmalı. Yakın arkadaşlarımla da iyi anlaşmalı”

Hadise ve Merve Boluğur ile de Aşk Yaşamıştı..

Ünlü sinemacı Hülya Koçyiğit’in torunu Aslışah Alkoçlar’la uzun süreli birliktelik yaşayan yakışıklı playboy Hakan Sabancı, Hadise ve Merve Boluğur’la da sevgili olup aşk yaşamıştı. Hakan Sabancı’nın şimdilerle hayatında birinin olmadığı biliniyor.

Merve Boluğur kimdir?

Hadise Kimdir ?

hakan sabancı ve hadise ile ilgili görsel sonucu

Hakan Sabancı Aslı Enver ile İlgili İlk Defa Konuştu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler