Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın Kendisine Büyü Yapıldığını Açıkladı!!!

İlgili Postlar

Demet Akalın Kendisine Büyü Yapıldığını Açıkladı!!!

İşadamı Okan Kurt ile 6 yıllık evliliğini bitiren ve peşinden zor günler geçiren ünlü popçu Demet Akalın, flaşş bir açıklama yaptı..Demet Akalın’a Büyümü yapıldı? Açıklamanın detayları Haberimizde..

Demet Akalın İle Alişan Birbirlerine Girdi!!!

Demet Akalın , Canlı Yayında Kendisine Büyü Yapıldığını Söyledi!!

Ünlü çiftin Boşanmasının ardından Okan Kurt, Demet Akalın’ı sosyal medya hesabından takip ettirmeyi sürdürmüş ve fotoğrafları profilinden kaldırmamıştı. Okan Kurt 16 gün sonra eski eşi ünlü şarkıcı Demet Akalın’ı sosyal medya hesabından takip etmeyi bıraktı ve birlikte çekildikleri bütün fotoğrafları silmişti. Bu olayların peşinden Ünlü popçu Demet Akalın, Kendi Instagram hesabından yaptığı canlı yayında ismini söylemediği bir kişinin, evinin yoluna büyü yerleştirdiğini söyledi. Eski eşi İşadamı Okan Kurt’un borçlarından dolayı evine haciz memurları gelen ve hemen ardından ani bir kararla 6 yıllık evliliğini bitirme kararı alan Demet Akalın son günlerin en çok konuşulan isimlerinden oldu. Boşanmanın ardından kendini işine ve kızı Hira’ya adayan Demet Akalın zor günleri ardında bırakmaya çabalıyor. Şahsi Sosyal medya hesabından her anını takipçileriyle paylaşan Ünlü popçu, dün gece yaptığı canlı yayında ise şok açıklamalarda bulunarak takipçilerini şoke etti.

Demet Akalın kimdir?

“O kendini biliyor evimin Yolunun Başına Büyü Koymuş, NE AYIP!”

Demet Akalın,”Evin her yerini tütsüledim,O kendini biliyor evimin yolunun başına büyü koymuş, ne ayıp!” diye açıklama yaptı. Akalın’ın durumu çok önemsememesi ise takipçilerine rahat bir nefes aldırdı. Ünlü şarkıcının ise kimden bahsettiği merak konusu olurken yaptığı açıklama takipçilerini şoka soktu.

Okan Kurt kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler