Ana SayfaÜnlülerMerve Boluğur, Hakan Sabancı'dan sonra o iş adamının gözdesi oldu

İlgili Postlar

Merve Boluğur, Hakan Sabancı’dan sonra o iş adamının gözdesi oldu

Merve Boluğur, Hakan Sabancı’dan sonra o iş adamının gözdesi oldu… Geçtiğimiz aylarda Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündeme gelen ünlü oyuncu Merve Boluğur, şimdilerde yine bir iş adamının gözdesi oldu. Merve Boluğur, o iş adamının yakın markajına girdi. Merve Boluğur’a yakınlaşan ünlü iş adamı kim? Detaylar haberimizde…

Merve Boluğur Huzuru Buldu!

Merve Boluğur hangi iş adamının gözdesi oldu?

Geçtiğimiz aylarda çapkınlık haberleri ile ünlenen iş adamı Hakan Sabancı ile yaşadığı kısa ama büyük ses getiren Merve Boluğur, bir süredir sessizliğe gömülmüştü. Merve Boluğur, şimdi de başka bir iş adamının markajına girdi. Hem de o da çok ünlü bir iş adamı.

Merve Boluğur kimdir?

Merve Boluğur, Harun Tan’ın yakın markajında

Merve Boluğur’u yakından takip etmeye başlayan iş adamı, Harun Tan’dan başkası değil. Harun Tan, güzelliği ile dikkat çeken ünlü oyuncu Merve Boluğur’u sosyal medya hesabından takip etmeye başladı. Üstelik, sadece bu kadar da değil. Harun Tan, takip etmeye başladığı Merve Boluğur’un neredeyse bütün fotoğraflarını beğendi.

Harun Tan kimdir?

Merve Boluğur ne yapacak?

Şimdi gözler Merve Boluğur’a çevrildi. Merve Boluğur’un, ünlü iş adamı Harun Tan’ın bu ilgisine nasıl bir tepki ya da yanıt vereceği merak konusu oldu.

Harun Tan, eski manken Ebru Şallı’nın eski eşi. Ünlü çift, 2002 yılında evlenmiş, 2013 yılında boşanmışlardı. Bu evlilikten, Beren ve Tan ismini verdikleri iki erkek çocukları dünyaya gelmişti. Merve Boluğur ise, ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile evliydi. Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç çifti de, 2015 yılında evlenmiş, 2017 yılında boşanmıştı.

Geçtiğimiz aylarda Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündeme gelen ünlü oyuncu Merve Boluğur, şimdilerde yine bir iş adamının gözdesi oldu. O isim, Harun Tan.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler