Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki isyan etti: Bana 'balon, patlar gider' dediler!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki isyan etti: Bana ‘balon, patlar gider’ dediler!

Aleyna Tilki isyan etti: Bana ‘balon, patlar gider’ dediler! Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, İzmir’de konser verdi. Tilki, efsane şarkılarını seslendirirken, hakkında yapılan eleştiriler için “Dört şarkıyı tekrar tekrar söylüyor diyorlar. ‘Bu kız tek şarkılık, ikincisi olmayacak, balon, patlar gider’ dediler. Sorun bizde değil onlardaymış.” dedi. Aleyna Tilki’nin unutulmaz İzmir konserinden detaylar haberimizde…

Aleyna Tilki’den sahte ‘Dipsiz Kuyum’ şarkısı uyarısı: Almayın!

Aleyna Tilki’den unutulmaz İzmir konseri

Son günlerde Emrah Karaduman ile birlikte çıkardığı ‘Dipsiz Kuyum’ şarkısı ile gündemde olan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, İzmir’de konser verdi. İzmir Fuarı’ndaki Çim Konserleri’nde sevenleri ile bir araya gelen Tilki, Cevapsız Çınlama, Sen Olsan Bari, Yalnız Çiçek, Dipsiz Kuyum şarkılarını seslendirirken, hem yabancı şarkılar, hem de  Senden Daha Güzel, Ele Güne Karşı, Gesi Bağları, Namus, Rakkas gibi farklı tarzlardaki şarkıları seslendirdi. Aleyna Tilki, sesi, şarkıları ve sahne performansı ile İzmirli hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Aleyna Tilki kimdir?

İnanılmaz seviyorum bu şehri, tarif edemem

Sevilen şarkılarını ardı ardına seslendiren Aleyna Tilki, konukları ile sohbet etmeyi de ihmal etmedi. İzmir’i çok sevdiğini ifade eden “Aleyna Tilki, İzmir’in havası suyu, insanı, komşuluğu bir başka. İnanılmaz seviyorum bu şehri, tarif edemem.” diye konuştu.

Aleyna Tilki’den eleştirilere yanıt

Hakkında yapılan eleştirilere de sahneden yanıt veren Aleyna Tilki, kendisini eleştirenler için “Dört şarkıyı tekrar tekrar söylüyor diyorlar. Biz ‘evet’ diyoruz. Ama ‘Cevapsız Çınlama’ Türkiye’nin en çok dinlenen birinci şarkısı. 400 milyon kez izlenmiş. ‘Bu kız tek şarkılık, ikincisi olmayacak, balon, patlar gider’ dediler. ‘Sen Olsan Bari’ Türkiye’nin en çok dinlenen ikinci şarkısı. 2017 yılında tüm dünyada en çok dinlenen 30. şarkı. Dediler ki ‘Bu kızı kim seviyor, kimse dinlemiyor ki.’ Kocaman konserler yaptık. ‘Yalnız Çiçek’ şu anda Türkiye’nin en çok dinlenen üçüncü şarkısı olma yolunda ilerliyor. Dipsiz Kuyum da diğer şarkıları geçecek gibi görünüyor, 1 haftada 40 milyon izlenmiş. ‘Böyle bir şey olmaz, yalan’ diyenler seyirciye baksınlar. Yalnız Çiçek klibinde ‘Şarkı ile klibin ne alakası var’ demişlerdi. Onlar anlamıyor diye Dipsiz Kuyum şarkısının klibini kuyu ile başlattık. Hala anlamlandıramıyorlar, sorun bizde değil onlardaymış” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler