Ana SayfaÜnlülerŞebnem Schaefer: Cinsel durumumla ilgili rapor alındı

İlgili Postlar

Şebnem Schaefer: Cinsel durumumla ilgili rapor alındı

Şebnem Schaefer: Cinsel durumumla ilgili rapor alındı… Ünlü manken Şebnem Schaefer’ın, eski avukatı İbrahim Fırat’a açtığı 140 bin liralık tazminat davasında flaş gelişmeler yaşandı. Şebnem Schaefer davayı kazanabildi mi? Schaefer, neden “Cinsel durumumla ilgili rapor alındı.” dedi? Detaylar haberimizde…

Şebnem Schaefer’ın Mesut Özil için isyan etti!

Özcan Deniz, Şebnem Schaefer için deli raporu istedi

Hürriyet’ten Özge Eğrikar’ın haberine göre; Şebnem Schaefer’ın, İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde eski avukatı İbrahim Fırat’ın izni olmadan birçok televizyon programına katılıp kendisiyle ilgili açıklamalarda bulunduğunu iddia ederek açtığı 140 bin liralık tazminat davası reddedildi. Schaefer’in avukatı Ruken Özdemir dilekçede şu iddialara yer verdi: “Davalı ‘Orada Neler Oluyor’ adlı televizyon programında müvekkilim için, ‘Müvekkilime güveniyorum. İstenirse tekrar bekaret raporu alabiliriz. Mahkemeden Özcan Deniz’in biseksüel olup olmadığına ilişkin rapor isteyeceğiz. O, (Özcan Deniz) müvekkilim için deli raporu istedi. Bu müvekkilimi çok üzdü’ şeklinde meslek kurallarına tamamen aykırı, sır saklama yükümlülüğüne ters ve müvekkilimi küçük düşürücü açıklamalarda bulunmuştur. Bu durum basında “Deli raporu çıktı” şeklinde geniş yer bulmuş ve müvekkilimin itibarını sarsmıştır.”

Şebnem Schaefer kimdir?

On seneden beri bir mücadele içerisindeyim

Ünlü manken Şebnem Schaefer ile avukatı Ruken Özdemir, yaklaşık on yıldır İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde süren davaya birlikte katıldı. Davalı İbrahim Fırat’ı da avukatları temsil etti. Şebnem Schaefer, mahkemede söz aldı ve “Ben ona güvendim. 10 seneden beri bir mücadele içerisindeyim. Adalete güveniyorum. Takdir mahkemenindir. Davamın kabulüne karar verilsin.” diye konuştu.

Şebnem Schaefer’ın sözlerinin ardından söz alan davalı İbrahim Fırat’ın avukatı Dilek Taylan ise, “Davanın reddini istiyoruz. Davacının maddi bir zararı yoktur. İleri sürülen televizyon programına müvekkilim davacının isteği üzerine katılmıştır. Programın yayınlanmasından 1 yıl 3 ay sonra müvekkilimi avukatlıktan azletmesi davacının zarar görmediğinin ispatıdır. Dava reddedilsin.” dedi.

Davayı temyiz edeceğiz, adalete güveniyorum

Mahkeme, davayı karara bağladı ve gerekçesini sonradan açıklamak üzere davanın reddine karar verdi. Ünlü manken Şebnem Schaefer, duruşma çıkışı açıklama yaptı ve “Henüz kesinleşmiş bir karar yok. Davayı temyiz edeceğiz. Adalete güveniyorum.” diye konuştu.

Şebnem Schaefer: Cinsel durumumla ilgili rapor alındı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler