Ana SayfaDizilerYasak Elma dizisinde Siren Ertan skandalı canlandırıldı!

İlgili Postlar

Yasak Elma dizisinde Siren Ertan skandalı canlandırıldı!

Yasak Elma dizisinin senaryosunda, cemiyet hayatının yıllar önce yaşanmasına rağmen hala daha hafızalarda kalan skandal olayına yer verildi. Dizide, sosyetenin en önemli isimlerinden Siren Ertan’ın yıllar önce başına gelen skandal olay canlandırıldı. İşte detaylar…

Yasak Elma 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Yasak Elma dizisi Siren Ertan skandalını canlandırdı!

Sosyetenin önde gelen isimlerinden feyz alarak senaryosu şekillenen Yasak Elma dizisi, yıllar önce yaşanan skandala bomba bir göndermede bulundu. Dizide, Şevval Sam’ın hayat verdiği Ender karakteri, eski eşi Halit ve onun yeni genç eşi Yıldız’a bir oyun oynuyor. Onları cemiyete rezil etmeye karar veren Ender, öyle bir plan yapıyor ki, hatıraları canlandırıyor. Ender, Halit ve Yıldız’ı hayali organizasyona davet ediyor. Sosyete girmek için can atan Yıldız, hemen Ender’in tuzağına düşüyor. Hazırlanıp hayali organizasyona giden Yıldız’ın fotoğrafları çekiliyor. Yıldız, gerçeği öğrenince şoke oluyor. Olayın ardından cemiyetin diline düşüp günlerce dalga konusu oluyor.

Siren Ertan Ve Ersin Kayalar Evlendi

Siren Ertan’ın başına gelen Tanganika olayı nedir?

Yasak Elma dizisinde canlandırılan bu olay, izleyicileri yıllar öncesine götürdü. Dizide gösterilen olayın aynısı, yıllar önce cemiyetin önde gelen isimlerinden Siren Ertan’ın başına gelmişti. Siren Ertan ile o zamanki eşi Ercan Canmutlu, 2000 yılında haritada bulunmayan bir yer olan Tanganika’nın kralının taç giyme töreni için davetiye ile çağrılmıştı. Ertan ve eşi, aslında hiç olmayan bu ülkenin İstanbul Fahri Konsolosluğu tarafından davet edildiğini düşünerek resepsiyona uygun olarak giyinip davetiyede belirlenen organizasyon yerine gittiler. Maçka’da bulunan 5 yıldızlı otele giden Siren Ertan ve eşinin boy boy fotoğrafları çekildi. Bunun sadece hayali bir organizasyon olduğunu, birilerinin kendilerini rezil etmeye çalıştığını anlayan Siren Ertan ve o zamanki eşi Ercan Canmutlu, gerçekle yüzleşince neye uğradığını şaşırdı. Ama artık her şey için çok geçti. Bu olay, yıllar boyu konuşuldu.

Siren Ertan kimdir?

Siren Ertan ne diyecek?

Yasak Elma dizisinde yeniden hayat bulan bu sahne, Siren Ertan’ı çok kızdırmış olmalı. Dizinin ardından hemen hatırlanan skandal olayın ardından gözler Siren Ertan’a çevrildi. Sosyetik güzelden olay ile ilgili bir açıklama gelmezken, nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu oldu.

Sinem Ünsal kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler