Ana SayfaSosyeteSiren Ertan Ve Ersin Kayalar Evlendi

İlgili Postlar

Siren Ertan Ve Ersin Kayalar Evlendi

Sosyetik güzel Siren Ertan, Ersin Kayalar ile dünya evine girdi. Çiftin nikah töreni Bodrum Türkbükü’nde yapıldı. Siren Ertan, üçüncü kez Ersin Kayalar ise ikinci kez nikah masasına oturdu. Detaylar haberimizde…

Çiftin nikahından kareler sosyal medyada paylaşıldı. Modacı Siren Ertan, 3 yıllık sevgilisi Ersin Kayalar ile Bodrum Türkbükü’nde evlendi. Bodrum Türkbükü’nde gerçekleştirilen törene çiftin yakın dostları katıldı. Çiftin nikahından fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı.

2015 Yılında Boşanmıştı

14 Şubat 2006’da Rotterdam’da evlenen Gökhan Çarmıklı ile ünlü modacı Siren Ertan, 13 Ekim 2015’te tek celsede boşanmıştı. Gökhan Çarmıklı; boşandıkları gün, yaklaşık 10 yıl birlikte oturdukları Ulus’taki evi, yeni bir ev bulana kadar Siren Hanım’a bırakıp Ulus’ta başka bir daireye taşınmıştı. Tam 27 ay sonra o eve dönen Gökhan Çarmıklı, evi eski eşinden hiçbir anı kalmaması için baştan aşağı yeniletmişti. Siren Ertan üçüncü kez nikah masasına oturdu ve Ersin Kayalar ile bir ömür boyu mutluluğa evet dedi…

E-Davetiye İle Davet Etti

İlk eşi Ercan Canmutlu ile 14 ay evli kalan, 14 Şubat 2006’da Rotterdam’da evlendiği ikinci eşi Gökhan Çarmıklı’dan 13 Ekim 2015’te boşanan Siren Hanım, üçüncü kez,biri 19, diğeri 8 yaşındaki iki çocuğunun annesi, İspanyol eşi Carmen Hanım’dan üç yıl önce boşanan Ersin Bey de ikinci kez damat oldu.

Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt çiftin, dostlarını Bodrum’daki nikahlarına e-davetiye ile davet ettiğine köşe yazısında yer vermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler