Ana SayfaDizilerMasterChef 6. Hafta İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2....

İlgili Postlar

MasterChef 6. Hafta İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, 6. haftanın ilk takım oyunuyla ekrana geldi. Takım oyununda takımlar düello şeklinde verilen kebap çeşitleriyle yarıştı. İlk turda başarılı olan takım haftanın ilk takım oyununu kazandı. Kaybeden takım ise, bireysel dokunulmazlık oyununda yarıştı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı ilk eleme adayını belirledi. İkinci eleme adayı ise, takımın kullandığı oylarla belli oldu. MasterChef 6. haftanın ilk takım oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 1. ve 2. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 6. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef 6. Hafta İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef’in 6. haftasında ilk takım oyununda takımlar, ilk oyun için mücadele etmek için mutfağa girdi. Şefler takımlardan kebap çeşitleri verip kaptanların seçtiği oyuncular ile düello etmesini istedi. Kaptanların seçtiği yarışmacılar seçilen rakipleriyle verilen kebapları yapmak için büyük bir mücadele verdi.

TAKIM OYUNU!

Mavi ve kırmızı takım yarışmacıları kaptanların belirlediği kişilerle düello etti. Kebaplar üzerine yapılan düelloda ilk 4’e ulaşan kırmızı takım, haftanın ilk takım oyununu kazandı. Şefler üç tabak için onay vermedi ve o tabaklar değerlendirmeye alınmadı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Mavi takım bireysel dokunulmazlık oyunu için tekrar mutfağa girdi. Şefler dokunulmazlık oyunu için yarışmacılardan Singapur Noddle yapmalarını istedi. Yarışmacılar verilen süre içinde en iyi noddie yapmak için mücadele etti. Verilen sürenin bitmesiyle yarışmacılar yemeklerini yapıp şeflerin beğenisine sundu.

Şefler yemeklerin tadımlarını yaptıktan sonra en başarılı iki yarışmacının tabağını beğendi. Bireysel dokunulmazlık yemeğinin en başarılı tabağını yapan yarışmacı Çağatay oldu.

Haftanın 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Çağatay bireysel dokunulmazlığı kazandıktan sonra ilk eleme adayı olarak Fatma Nur’un ismini verdi. Fatma Nur, 6. haftanın ilk eleme adayı oldu. İkinci eleme adayı ise yarışmacıların kullandığı oylarla belirlendi. En çok oyu alan yarışmacı ise Kaan oldu. Kaan, haftanın 2. eleme adayı oldu.

MASTERCHEF’TE BU AKŞAM!

MasterChef’te bu akşam haftanın ikinci takım oyunu oynanacak. Kaybeden takım yarışmacıları arasından iki eleme adayı daha belirlenecek. Bu haftadan sonra takımlar eksilerek devam edecek. Yedek yarışmacı gelmeyecek.

MasterChef 2022 5. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler