Ana SayfaDizilerKırmızı Oda Dizisinin Kadrosuna Ayta Sözeri Dahil Oldu! Dizinin 46. Bölüm 1....

İlgili Postlar

Kırmızı Oda Dizisinin Kadrosuna Ayta Sözeri Dahil Oldu! Dizinin 46. Bölüm 1. Fragmanı Yayında!

Tv 8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda, 46. yeni bölümüyle 8 ekim cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Derya, annesini hırsızlık yapmak üzereyken bulup eve getirir. Yıllar sonra Derya, annesiyle yüzleşir. Önce Asuman gelip, Süveyda’nın evlatlık olduğunu anlatır. Sonra Mustafa, Narin’in acı hikayesini gözyaşları içinde anlatır. Kırmızı Oda dizisinin kadrosuna Ayta Sözeri dahil oldu. Dizinin 46. bölüm 1. fragmanı yayında.

Cuma Dizileri 2021

Kırmızı Oda Dizisinin Kadrosuna Ayta Sözeri Dahil Oldu!

Kırmızı Oda 46. bölüm 1. fragmanında; Keklik, doktor hanımın ziyaretine geliyor. Doktor hanım Rezzan’ın annesiyle konuştuktan sonra asıl hasta olanın o olduğunu anlıyor. Süveyda, sonunda başına gelen o korkunç geceyi doktor hanıma anlatıyor.

İşte Kırmızı Oda 46. bölüm 1. fragmanı…

KIRMIZI ODA 45. BÖLÜM ÖZETİ!

Derya, Deniz’i takip edip onun annesini karşılamaya gittiğini görür. Deniz, annesiyle birlikte onun hapishaneden arkadaşının evine gider. Onun orada kalmasını istemiyor ve eve getirir.

Derya’nın kendisini istemediğini bilen annesi hırsızlık yapıp tekrar hapse girmek ister. Onu hırsızlık yaparken yakalayan Derya, tekrar eve getirir. Engin, Deniz’i görmeye eve gelir. Ama Deniz, Engin’e annesini uzaktan bir akrabası olarak tanıtır. Böyle olunca da annesi evi terk eder.

Derya, annesinin yanına gidip onunla yıllar sonra ilk kez yüzleşir. Bakalım Derya, annesinin anlattıklarını duyduktan sonra onu affedebilecek mi? Süveyda, annesine küpe alıp hediye eder. Asuman, kızının hediyesini çok beğenir. Ama onun bu küpeleri çalış çalmadığını da merak eder.

En sonunda ona küpeleri parayla alıp almadığını sorar. Süveyda, annesine küpelerin faturasını gösterir ve annesinin kendisi hakkında böyle düşünmesine içerleyip tartışır. Asuman, randevusu olmadığı halde doktor hanımla görüşmeye gelir.

Uzun bekleyişten sonra doktor hanıma, aslında ona yalan söylediğini Süveyda’nın evlatlık olduğunu anlatır. Ama bunu kimsenin bilmediğini ve ondanda kimseye söylememesini ister. Mustafa, Süveyda’yı kliniğe getirir. Süveyda, doktor hanıma yeni erkek arkadaşından bahseder.

Sürekli onu arayıp ulaşamayınca da seansı yarım bırakıp gider. Gitmeden önce doktor hanımın ajandasına sepet içinde yavru bir köpek resmi çizer. Mustafa, doktor hanımla konuşmaya başlar.

Ona, Süveyda’yı nasıl annesinden kopardıklarını anlatır. Narin, zeka geriliği olan bir genç kızdır. Köyün çobanına aşık olan Narin, hamile kaldığını bile anlayamaz. Kendi kendine bebeğini doğurup, kulübedeki köpeğin yavrusunu nasıl doyurduğunu görüp kızını doyurur.

Annesi ise çok sonradan durumu fark eder. Önce kocasına söylemeye çekinir. Sonra, açıklamak zorunda kalır. Narin’in babası bebeği alıp sepetle ormana bırakır. Gece sabaha kadar Süveyda, ormanda kalır.

Ertesi gün bebeğin yaşadığını gören Narin’in babası bebeği alıp eve getirir. Ona Süveyda ismini verir. Mustafa’nın şoförü durumu ona anlatır. Birlikte Süveyda’yı almaya gierler. Narin, bebeğini vermek istemez. Ama, Mustafa Süveyda’yı zorla annesinden koparıp alır.

Hala bunun üzüntüsünü yaşayan Mustafa, tüm hikayeyi doktor hanıma göz yaşları içinde anlatır.

Kırmızı Oda 46. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mustafa Narin’in Acı Hikayesini Anlatıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler