Ana SayfaÜnlülerDuygu Sarışın, Çağatay Ulusoy'un Evinde Karantinada...

İlgili Postlar

Duygu Sarışın, Çağatay Ulusoy’un Evinde Karantinada…

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, karantina günlerini, uzunca bir süredir  Çağatay Ulusoy, karantina günlerini uzun süredir büyük aşk yaşadığı oyuncu Duygu Sarışın ile beraber geçiriyor. Ünlü oyuncu çift, yakışıklı oyuncunun Zekariyaköy’deki villasından çıkmıyor ve evelerine misafir asla kabul etmiyor. Detaylar Haberimizde..

Çağatay Ulusoy Serenay Sarıkaya’yı Reddetti!

Duygu Sarışın, Çağatay Ulusoy’un Evinde Karantinada…

Türkiye’de Korona virüs salgınının etkisini iyiceden iyiceye arttırmasının sonrasında pek çok ünlü kendini evine kapattı. Bu ünlülerden biri de başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy oldu…

Çağatay Ulusoy kimdir?

Duygu Sarışın Kimdir?

Takvim’in yapmış olduğu özel habere göre; eşi oyuncu Başak Dizer’le Kemerburgaz’daki evlerinde kendilerini inzivaya çeken Kıvanç Tatlıtuğ’un izini süren Çağatay Ulusoy, kendisi gibi meslektaşı sevgilisi Duygu Sarışın’la beraber Zekeriyaköy’deki villasına kapandı.

Çağatay Beste Yapıyor..Duygu Yemek Pişiriyor..

Zekeriyaköy’deki Bahçeli villasında sevgili Duygu Sarışın ile kalan Çağatay Ulusoy, bahçesinde bol bol zaman geçiriyor. Besteler yapan Çağatay Ulusoy, bir yandan da senaryo yazıyor. Bu karantina günlerinde Duygu Sarışın da yemekler yapıyor.

Diğer yandan ünlü oyuncular Çağatay Ulusoy ile sevgilisi Duygu Sarışın, villalarına misafir kabul etmeyerek herkesten uzakta durmayı tercih ediyorlar.

Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın Kameralara Yansıdı!

Çağatay Ulusoy'un sevgilisi Duygu Sarışın kimdir, kaç yaşında ...

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler