Ana SayfaÜnlülerÇağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın Kameralara Yansıdı!

İlgili Postlar

Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın Kameralara Yansıdı!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ile ilişkisi yılan hikayesine dönen, bir ayrılıp bir barışan Duygu Sarışın yeni diziyle ekranlara dönmek için gün sayıyor. Gemi’de görüntülenen Duygu Sarışın ve yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy Kameralara Yansıdı. İzmir de görüntülenen çift ayrılıkları iddia edilmişti. Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın Kameralara Yansıdı! bunu gören hayranları ve sevenleri bir hayli şaşırmıştı.

Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın ayrıldı mı?

Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın Kameralara Yansıdı!

Aylar Sonra Yan Yana!

Uzun süredir birlikte görülmeyen ünlü oyuncular Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın’ın, ayrıldığı iddia edilmişti. Ünlü çift, geçtiğimiz hafta İzmir’de görüntülendi. Bir dargın bir barışık ilişkileri olan Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın, İzmir’e gitti. Birlikte kahvaltı keyfi yapan ikilinin bu anı da sosyal medyaya yansıdı. Ulusoy, yemek yaparken, Duygu Sarışın da ona yardım ediyordu. Son dönemde sevgilisi Çağatay Ulusoy ile ayrıldığı yönünde çıkan haberlerle gündemden düşmeyen güzel oyuncu Duygu Sarışın, geçtiğimiz aylarda orulan soru üzerine bu iddialara son noktayı koydu. Güzel oyuncu, “Ben hiçbir zaman özel hayatım hakkında konuşmadım. Basın bir ayırıyor, bir barıştırıyor” bunları yalanlayan Duygu Sarışın şimdilerde ise Çağtay Ulusoy ile objektiflere yansıdı.

Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın Kameralara Yansıdı!

Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın Kameralara Yansıdı!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ile ilişkisi yılan hikayesine dönen, bir ayrılıp bir barışan Duygu Sarışın yeni diziyle ekranlara dönmek için gün sayıyor. Gemi’de görüntülenen Duygu Sarışın ve yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy Kameralara Yansıdı. İzmir de görüntülenen çift ayrılıkları iddia edilmişti. Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın Kameralara Yansıdı! bunu gören hayranları ve sevenleri bir hayli şaşırmıştı. O dönemde sevgilisi Çağatay Ulusoy ile ayrıldığı yönünde çıkan haberlerle gündemden düşmeyen güzel oyuncu Duygu Sarışın, geçtiğimiz aylarda orulan soru üzerine bu iddialara son noktayı koydu. Güzel oyuncu, “Ben hiçbir zaman özel hayatım hakkında konuşmadım. Basın bir ayırıyor, bir barıştırıyor” bunları yalanlayan Duygu Sarışın şimdilerde ise Çağtay Ulusoy ile objektiflere yansıdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler