Ana SayfaÜnlülerBeni Takip Et’de bu hafta kim elenecek?

İlgili Postlar

Beni Takip Et’de bu hafta kim elenecek?

teve2’nin, sunuculuğunu Jess Molho’nun üstlendiği, ünlü bir sosyal medya fenomeni olmak isteyen 10 yarışmacının kıyasıya yarıştığı yeni yarışma programı ‘Beni Takip Et’ geçtiğimiz hafta başladı. Yapımını Endeğer Yapım’ın yaptığı yarışmada birbirinden iddialı isimler yarışıyor. “Beni Takip Et” in bu gece yayınlanacak bölümünde, yine bir eleme heyecanı yaşanacak.  Bu hafta, en az takipçi toplayan yarışmacıların potada olacağı bölümde eve veda edecek isim merak ediliyor. Beni Takip Et’de bu hafta kim elenecek? herkesin merakla beklediği cevap!

Eleme Heyecanı Takipçileri Bir Hayli Etkilyor!

teve2’nin sevilen yarışma programı “Beni Takip Et” in bu gece yayınlanacak bölümünde, yine bir eleme heyecanı yaşanacak.  Bu hafta, en az takipçi toplayan yarışmacıların potada olacağı bölümde eve veda edecek isim merak ediliyor. Kısa sürede izleyicinin dikkatini çeken ve yarışmacıları adına onlarca fan sayfası açılan programdan, her hafta bir kişi eleniyor. Kurallar dahilinde elenen yada diskalifiye olan yarışmacıların yerine, yeni isimler programa dahil oluyor. Elemeye etki eden en büyük faktör ise, yarışmacılara hafta başında verilen Youtube görevleri. Bu hafta teve2 nin sevilen ekran yüzleri, Mert Savaş ve Burak Akkul’un eşliğinde çekilen youtube videolarından, videosu en az izlenen gruptan bir kişi yarışmaya veda edecek.

Beni Takip Et

Beni Takip Et’de bu hafta kim elenecek?

Teve2’nin, sunuculuğunu Jess Molho’nun üstlendiği, ünlü bir sosyal medya fenomeni olmak isteyen 10 yarışmacının kıyasıya yarıştığı yeni yarışma programı ‘Beni Takip Et’ geçtiğimiz hafta başladı. Yapımını Endeğer Yapım’ın yaptığı yarışmada birbirinden iddialı isimler yarışıyor. “Beni Takip Et” in bu gece yayınlanacak bölümünde, yine bir eleme heyecanı yaşanacak. Her eleme gününde gözyaşlarının sel olduğu Beni Takip Et evine veda edecek isim kim olacak?Beni Takip Et haftanın finali bölümü ile bu gece saat 01.00’de herkesin beklediği eleme heyecanı merakla bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler