Ana SayfaÜnlülerSevgilisiyle Eski Eşinin Evine Sığınan Meltem Miraloğlu’ndan Açıklama Geldi!

İlgili Postlar

Sevgilisiyle Eski Eşinin Evine Sığınan Meltem Miraloğlu’ndan Açıklama Geldi!

İki yıl önce gittiği Amerika’da kendisinden tam 48 yaş büyük Amerikalı Patrick Grady ile yaptığı evlilikle gündeme bomba gibi düşen genç oyuncu Meltem Miraloğlu, sonunda Amerika’lı gazetecilerin de ilgisini çekmeyi başarmışa benziyor. The Clinton Herald gazetesi, 33 yaşındaki güzel oyuncunun yaşadığı Illinois eyaletine bağlı Cordova adlı köyde bir araya geldiler. Meltem Miraloğlu bakın neler söyledi..Detaylar Haberimizde..

Meltem Miraloğlu Hakkında Şok İddia! Sevgilisiyle Beraber Eski Eşine Gitti!..

Sevgilisiyle Eski Eşinin Evine SığınanMeltem Miraloğlu’ndan Açıklama  Geldi!

Amerika’da faaliyet gösteren The Clinton Herald gazetesi, oyuncu Meltem Miraloğlu’nu manşetlerine taşıdı. 33 yaşındaki genç oyuncu, kendisinden tam 48 yaş büyük Amerikalı eşi Patrick Grady için, “Kendisi iyi bir eş değil ama iyi bir baba” ifadelerini kullandı.

Meltem Miraloğlu Kimdir?

Meltem Miraloğlu ile ilgili görsel sonucu

Meltem Miraloğlu; “Evlendikten Sonra Baba Kız İlişkimiz Değişmedi.”

Oyuncu Meltem Miraloğlu cümlelerine şöyle devam etti, “Kuzenim Adem’in yanına Cordova’ya geldim ve Patrick ile tanıştım. Kendisi beni ‘kızı’ olarak görüp evine aldı. Patrick, iyi bir eş değil ama iyi bir baba. Evlendikten sonra baba-kız ilişkimiz değişmedi.” ifadelerini kullandı.

Meltem Miraloğlu, Kendisinden 48 Yaş Büyük Amerikalı Eşinden ...

Oyuncu Yeni Sevgilisi Ve Eski Eşi İle Aynı Evde Kalıyor!!!

Oyuncu Meltem Miraloğlu’nun yeni sevgilisi ve eski eşi 81 yaşındaki Patrick Grady ile sadece 672 kişinin yaşadığı Amerika’nın Illinois eyaletine bağlı Cordova adlı köyde hayatını sürdürmeye devam ettiği ve  tek katlı bir evde kalıdığı da öğrenildi.

Meltem Miraloğlu kimdir? Eşi kim, nereli, yaşı ve dizileri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler