Ana SayfaÜnlülerOkan Bayülgen Soruşturma Kapsamında İfade Verdi.

İlgili Postlar

Okan Bayülgen Soruşturma Kapsamında İfade Verdi.

Ünlü şovmen Okan Bayülgen, Uykusuzlar Kulübü adlı bir televizyon programında, ünlü Youtuber Muhammet Çumanoğlu’nun bir videosunu yayınlayıp “Gerizekalı” dediği öne sürülerek, başlatılan soruşturma kapsamında bugün ifade verdi. Okan Bayülgen’in verdiği ifade ve nedeninin ayrıltıları Haberimizde..

Okan Bayülgen’in Annesi ve Babasını Kim Dolandırdı..

Okan Bayülgen: “Suça Kastım Yoktur”

Uykusuzlar Kulübü isimli bir televizyon programı hazırlayıp sunan ünlü sunucu ve şovmen Okan Bayülgen, ünlü YouTuber Muhammet Çumanoğlu’da olduğu bir videosunu Uykusuzlar Kulübü’nsw yayınlayarak Gerizekalı ifadesini kullandığı iddia edildi. Olay üzerine YouTuber Muhammet Çumanoğlu’nun şikayetçi olmasıyla birlikte hakkında soruşturma başlatılan Okan Bayülgen, ifade vererek “Suç kastım yoktur, hakkımda takipsizlik kararı verilmesini talep ediyorum” şeklinde kendini savundu.

Ünlü fenomen Okan Bayülgen Ve Kanalından Şikayetçi Oldu!..

Ünlü fenomen Muhammet Çumanoğlu, ünlü şovmen Kaan Okan Bayülgen ve Okan Bayülgen’in Uykusuzlar Kulübü’nü sunduğu televizyon kanalı hakkında, Hakaret suçu ile Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na muhalefetten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Savcılıktaki dilekçede fenomen Muhammed Çumanoğlu’nun ilişki koçluğu sertifikaları ve dijital ve sosyal medya pazarlama yöneticiliği sertifikası, Youtube üzerinde özellikle kadın ve erkek ilişkileri hakkında çektiği videolarını paylaştığı 2 ayrı kanalı olduğu belirtildi.

Ünlü fenomen Muhammet Çumanoğlu ile ilgili görsel sonucu

Youtuber Aboneleri Karşısında Küçük Düştü!..

Şovmen Okan Bayülgen’in, Uykusuzlar Kulübü programında, youtuber Muhammed Çumanoğlu’nun videolarından bir tanesinin bir kısmını yayınlayıp, dalga geçerek hakaret ettiği iddia edilen soruşturma dilekçede, “Bu program kendi normal zamanında yayınlandığı gibi programın Youtube kanalında da yayınlanmıştır. Bu durum kitap yazma çalışması yürüten ve uzmanlaştığı bu alanda iş yeri açmayı planlayan müvekkili rencide etmesinin yanı sıra çok zor durumda bırakmıştır. Bu söylem ve eylemler müvekkilin, çevresinde ve Youtube kanalındaki aboneleri karşısında küçük düşmesine neden olmuştur. Gerekli soruşturmanın yapılarak kamu davası açılmasını talep ederiz.” ifadelerine yer verildi.

Ünlü fenomen Muhammet Çumanoğlu ile ilgili görsel sonucu

Okan Bayülgen: “Genel Bir Tanımlama Yaptık, Müştekiye Yönelik Değildi”

İfadeye çağrılan Okan Bayülgen Müştekiyi tanımadığını söyleyerek Uykusuzlar Kulübü’nde kendi ekibi aracılığıyla sosyal medya ve ulusal medya üzerinden tespit edilen videolar hakkında yorumlarda bulunduğunu açıklayarak “Müştekinin yayınladığı ve benzeri videolar çeken kişilerle ilgili program sırasında tanımlama yaptım. Sosyal medya üzerinden duygusal ilişkiler ve aşk üzerine yorumlar yapıp görüşlerini sunan, ahkam kesen kişiler hakkında ‘Gerizekalı’ ibaresini kullandım. Bu ifadenin müşteki ile ilişkisi olmadığı, programın yayın akışından anlaşılacaktır. Genel bir tanımlama yaptım. Şahsın videosu bu sırada yayınlanmaktaydı. Tanımlamam genel ve soyuttur. Müştekiye yönelik değildir. Suç kastım da yoktur. Hakkımda takipsizlik kararı verilmesini talep ediyorum.”  ifadeleriyle konuştu.

Okan Bayülgen’in Eski Sevgilileri…

Soruşturma Dosyası Uzlaştırma Savcılığı’na gönderdi..

Cumhuriyet Savcılığı, Okan Bayülgen’in üzerine atılı suçun uzlaştırma kapsamında olması sebebiyle, soruşturma dosyasını Uzlaştırma Savcılığı’na gönderdi. Tarafların uzlaşıp uzlaşmayacağı ya da Okan Bayülgen hakkında dava açılıp açılmayacağı önümüzdeki haftalarda belli olacağı düşünülüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler