Ana SayfaÜnlülerOkan Bayülgen'in Annesi ve Babasını Kim Dolandırdı..

İlgili Postlar

Okan Bayülgen’in Annesi ve Babasını Kim Dolandırdı..

Türkiye’nin en ünlü şovmenlerinden olan Okan Büyülgen’in aileside dolandırıcıların hedefi oldu. Ünlü şovmenin anne ve babası telefon dolandırıcıları tarafından dolandırılarak 2 bin 300 TL  paraları çalındı. Detaylar Haberimizde..

Okan Bayülgen’in Annesi ve Babası Dolandırıldı!..

Kendilerini arayanlar tarafından dolandırıldıklarını anlayan Okan Bayülgen’in hukukçu olan anne ve babası şikayetçi olmak için savcılığın yolunu tuttu.

Telefonda Kredi Kartı Bilgilerini Aldılar!..

Dolandırıcılık işlemi şöyle gerçekleşti. Şovmen Okan Bayülgen’in babası olan Ümit Bayülgen’i telefon ile arayan kişi, “Eşiniz İhsan Doğudan Bayülgen’in kredi kartından yanlış çekim yaptık, iade edeceğiz.” ifadeleriyle kredi kartı bilgilerini istediler. Kart bilgilerini arayan kişilerle paylaşan Ümit Bayülgen, durumu anlayınca kendisini arayanları geri aradı. Ancak parasını geri alamadı. Sonunda dolandırıldıklarını anlayan Okan Bayülgen’in ailesi savcılığa şikayetçi olmak için gittiler. Baba Ümit Bayülgen’in Kredi kartından çalınan paranın ise 2 bin 300 lira olduğu öğrenildi.

Savcılık 3 Şüpheli İçin Hapis İsteminde Bulundu!..

Bayülgen Ailesinin şikayette bulunduğu savcılık, yaptığı soruşturma neticesinde 3 kişi hakkında iddianame hazırlayıp dolandırıcılık suçlamasıyla tam 11 yıla kadar hapis kararı istemiyle dava açılmasına karar verdi.

 

Okan Bayülgen'in anne ve babası ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler