Ana SayfaDizilerO Ses Türkiye Yeni Sezona Başlıyor!

İlgili Postlar

O Ses Türkiye Yeni Sezona Başlıyor!

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı “O Ses Türkiye” yeni sezona başlıyor! 2011 senesinde ekranlara gelmeye başlayan yarışma bu 8 senesini doldurmanın büyük coşkusuyla bu sezonda da izleyicilerini ekran başına kitleyecek. Senelerdir birbirinden yetenekli yarışmacıları ağırlayan yarışma 5 Ekim’de ekranlarda olacak.

Murat Boz Zirveyi Bırakmıyor

Geçtiğimiz günlerde çekimlerine başlanan “O Ses Türkiye” yarışmasının izleyicisiyle buluşmasına sayılı günler kaldı. Yarışmanın genelinde en fazla birincilik elde eden takım ise Murat Boz’un ekibinden bir kişi oluyor. Bu çekimin başlangıcını da eğlenceli bir şekilde başlayan programın çekimlerinde Acun Ilıcalı’nın birinci geliyor diyerek Murat Boz’u sahneye davet etmesi jüriler arasında eğlenceli bir atışmaya neden oldu.

O Ses Türkiye Yeni Sezon Başlıyor!

Buton Rekabeti Kızıştıracak!

Yıllardır aynı formatla ekranlara gelen “O Ses Türkiye” bu sene farklı bir fortmatla izleyicisinin karşısına çıkıyor. Artık jüri üyeleri önlerindeki butonlar sayesinde beğendikleri yarışamaya dönmesini istemediklerini jüriyi bloklayabilecekler. Jüriler bu butonları daha çok Murat Boz için kullanacak gibi dursa da, yarışamaya büyük bir eğlence katacak olan fortmat Murat Boz‘u nasıl etkileyecek göreceğiz.

Murat Boz Kimdir?

O Ses Türkiye Yeni Sezona Başlıyor!

Beyazıt Öztürk, Seda Sayan, Hadise ve Murat Bozun jüri üyeliğini yaptığı, Acun Ilıcalı‘nın sunuculuğunu üstlendiği O Ses Türkiye yarışması yeni sezonda da birbirinden yetenekli ve iddialı yarışmacıları ekrana çıkaracak. Jürilerin eğlenceli çatışmasıyla renklenen yarışma 5 Ekim Cumartesi günü saat 20.00’da TV8 ekranlarında olacak.

Acun Ilıcalı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler