Ana SayfaÜnlülerOkan Bayülgen'in Eski Sevgilileri...

İlgili Postlar

Okan Bayülgen’in Eski Sevgilileri…

İmaj değişimiyle herkesi şaşırtan Okan Bayülgen bir zamanlar çapkınlığıyla anılan isimler arasındaydı.  Özellikle Tv programı sunduğu dönemlerde sık sık farklı isimlerle görüntülenen Okan Bayülgen’in kızı dünyaya geldikten sonra hayatı değişti… Bizde eski arşivleri karıştırarak ünlü oyuncu ve showmen Okan Bayülgen’in eski sevgilileri kimlermiş sizin için araştırdık… İşte Okan Baygülge’nin büyük aşkları;

Zeyno Gönenç

Zeyno Gönenç Kimdir?
Zeyno Gönenç Kimdir?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Çocuklar duymasının dizisinin sevilen oyuncusu Zeyno Gönenç, ünlü showmen Okan Bayülgen’in ilk aşkıydı. 1 sene süren ilişkinin ardından, henüz yıldızı yeni parlamaya başlayan çift çok erken yaşta dünya evine giren isimler arasındaydı. Ancak çiftin evliliği sadece 2 sene sürdü. 2 senenin ardından boşanma kararı alan ikili arkadaşlıklarını korumayı başararak yollarını ayırdı.

Zeyno Gönenç Kimdir?

Deniz Akkaya

Deniz Akkaya kimdir?
Deniz Akkaya Kimdir?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Okan Bayülgen’in dönemine damgasını vuran aşklarından biri de Deniz Akkaya‘yla yaşanmıştı. Gönlünü o dönemler başarılı bir manken olan Akkaya’ya kaptıran Bayülgen, güzel mankenle birlikte görüntülenmekten hiçbir zaman kaçınmamıştı. Ancak ikilin aşkı pek de uzun sürmemişti.

Deniz Akkaya Kimdir?

Deniz Seki

Deniz Seki kimdir
Deniz Seki kimdir

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deniz Seki ve Okan Bayülgen’in o dönemlerde çok fırtınalı bir aşkı vardı. Birbirlerine aşık olan çift sık sık ayrılıp barışma haberleriyle gündeme geliyordu. İddialara göre çiftin o dönem kavgalar yaşamasının bir nedeni de Okan Bayülgen’in çapkınlıklarıydı. Ve çift defalarca ayrılıp barışmanın ardından Bayülgen’in gönlünü Cansu Dere’ye kaptırmasıyla yollarını tamamen ayırma kararı aldı. Bu ayrılık Seki’yi o dönemlerde zor etkilese de, ikili sonralarında arkadaş olabilmeyi başardı.

Deniz Seki Kimdir?

Cansu Dere

Cansu Dere Kimdir?
Cansu Dere Kimdir?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Okan Baygülgen’in Cansu Dere ile olan ilişkisi o dönem gündeme damgasını vurmuştu. Deniz Seki ile yaşadığı dengesiz ilişkiden sonra Cansu Dere’ye gönlünü kaptıran Bayülgen, Seki ile ayrıldıktan hemen sonra ilişkiye başlamıştı. Bir süre birliktelik yaşayan ikili sonrasında yollarını yaşadıkları bir tartışmadan sonra ayırma kararı almışlardı.

Cansu Dere Kimdir?

Doğa Rutkay

Doğa Rutkay Kimdir?
Doğa Rutkay Kimdir?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Okan Baygülgen Doğa Rutkay‘la olan aşkı bir süre gözlerden uzak tutmayı başarmış ancak ikili objektiflere yakalanmaktan da kaçamamıştı. Birlikte görüntülenmelerinin ardından soru yağmuruna tutulan Bayülgen ise Doğa Rutkay yanında olmadan hiçbir açıklama yapmayacağını dile getirerek, o dönem ilişki iddialarını ne yalanlamış, ne de reddetmişti.

Doğa Rutkay Kimdir?

Şirin Ediger

2009 senesinde Okan Bayülgen, Osmantan Erkır’ın eski eşi olan Şirin Ediger ile dünya evine girmişti. Evliliklerini basından uzak tutan çiftin, evliliklerinden İstanbul adını verdikleri bir kızları olmuştu. Okan Bayülgen’in en uzun ilişkisi sayılan bu evlilik 2014 senesinde son bulmuştu.

Selin Atasoy

Boşanmanın ardından birkaç sene sonra Okan Bayülgen’in adı tıp uzmanı Sevil Atasoy’un kızı Selin Atasoy ile anılmıştı. İlişki iddialarını reddetmeyen Okan Bayülgen Selin Atasoy ile birlikte görüntülenmekten de hiçbir zaman kaçınmadı. Çift mutlu ilişkilerini hala sürdürmekteler.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler