Ana SayfaDizilerZuhal Topal'la Sofrada bitiyor mu?

İlgili Postlar

Zuhal Topal’la Sofrada bitiyor mu?

Zuhal Topal’la Sofrada bitiyor mu? Zuhal Topal’ın uzun zamanın ardından yeniden ekranlara döndüğü Zuhal Topal’la Sofrada programı bitecek mi? TV8 ve FOX TV kanalları arasında gerginlik yaşandı. Acun Ilıcalı, FOX TV’ye sert çıktı. FOX TV hangi adımı attı? Zuhal Topal’la Sofrada programını yayından kaldıracak mı? Detaylar haberimizde…

Acun Ilıcalı’dan Zuhal Topal’a Dava Şoku!

Zuhal Topal’la Sofrada bitiyor mu?

Bir dönem yaptığı izdivaç programları ile sık sık gündeme gelen, izdivaç programlarının yayından kaldırılması ile birlikte uzun bir süre televizyon ekranlarına ara veren ünlü sunucu Zuhal Topal, yeni sezonda FOX TV ekranlarında yayınlanan yeni program Zuhal Topal’la Sofrada ile birlikte geri döndü. Bir yemek programı formatına sahip olan program için tehlike sinyalleri çalmaya başladı mı?

Zuhal Topal kimdir?

Acun Ilıcalı’dan FOX TV’ye uyarı

Zuhal Topal’la Sofrada programı, içerik olarak Yemekteyiz programına benzetilince TV8 yönetimi düğmeye bastı. Milliyet Gazetesi Yazarı Ali Eyüboğlu, TV8’in sahibi Acun Ilıcalı ve TV8’in Genel Müdürü Aslı Çini’nin, FOX yöneticilerini arayıp, “Bizim her bölümüne çatır çatır telif ödediğimiz programın aynısını Zuhal Topal’a yaptırıp, karşımıza koydunuz.” dediğini iddia etti.

‘Yemekteyiz’in format sahibi İngiliz şirketine havale etti

Ali Eyüboğlu’nun iddiasına göre; FOX yönetimi, ‘Zuhal Topal’la Sofrada’ ile ‘Yemekteyiz’in birebir aynı olmadığını iddia edince olanlar oldu. Eyüboğlu, Ilıcalı ve Çini’nin durumu, ‘Yemekteyiz’in format sahibi İngiliz şirketine havale ettiğini duyurdu.

FOX’a format davasının eli kulağında

Ali Eyüboğlu, konu hakkında kaleme aldığı yazısında şu ifadelere yer verdi: Programın dışında Türkiye’de ‘Buzda Dans’ ve ‘Passaparola’ gibi yarışmaları yayınlanan İngiliz ITV, hukukçularını devreye soktu. Özetle, İngiltere’nin ilk özel televizyon kanalı ITV’nin ‘Zuhal Topal’la Sofrada’ için FOX’a format davasının eli kulağında.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler