Ana SayfaDizilerÖzcan Deniz, Tokat Mağduru Oldu!

İlgili Postlar

Özcan Deniz, Tokat Mağduru Oldu!

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, rol aldığı dizi İsanbullu Gelin’in tokat sahnesini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Alişan’dan, Özcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül barışmasına şoke eden yorum!

Özcan Deniz, Tokat Mağduru Oldu: 3 Gündür Kulağım Duymuyor !

Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş’un yönetmen koltuğuna oturduğu İstanbullu Gelin dizisi, geçtiğimiz günlerde yeni sezon için oyuncu kadrosuna yeni karakterler dahil etmişti. İstanbullu Gelin dizisiyle ekranlarda boy gösteren ve reyting listelerinde üst sıralarda yer alan Özcan Deniz dizi çekimleri büyük bir süratle devam ediyor. Vaktinin önemli bir çoğunluğunu sette geçiren Özcan Deniz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hem şaşırttı hem de dizideki partnerlerinin sorumluluklarını ne kadar önemsediğini de herkese göstermiş oldu. 

İpek Bilgin Kimdir ?

Özcan Deniz kimdir?

“Üç gündür kulağım duymuyor Valla, İpekçim İnsanım Yaa”

Dizide Esma Boran karakterine hayat veren İpek Bilgin’le çekilmiş bir sahnesini paylaşan Özcan Deniz, Annesi Esma Boran’dan tokat yerken görüldüğü sahne için komik bir yorumda bulundu. Oyuncu Özcan Deniz paylaştığı kısa görüntülerin üzerine: “Üç gündür kulağım duymuyor valla, İpekçim insanım yaa”, “Neredeyim burası neresi?” şeklinde komik notlar düştüğü görüldü.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler