Ana SayfaDizilerEşkıya'yı Tahtından Eden Dizi !

İlgili Postlar

Eşkıya’yı Tahtından Eden Dizi !

13 Mart reyting sonuçları Salı günü izleyicilerin karşısında olan diziler içerisinden hangilerinin dizi severler tarafından daha fazla tercih edildiğini gösterdi.

Reyting yarışının soluksuz yaşandığı salı gecesinde FOX TV’nin Kadın dizisi yine birinciliği kaptırmadı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ise uzun zamandır elde edemediği birinciliği bu hafta da yakalayamadı. ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kadın dizisi başladığı günden beri bir türlü birinci olamadı.

‘Bir Cihan Fatihi’ de Geliyor

ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, geçen sezonda salı günlerinin birincisi oluyordu. Yeni sezonda başlayan Kadın dizisi, Eşkıya’nın tahtını salladı. Eşkıya 2. olurken Star TV’nin çok konuşulan Ufak Tefek Cinayetler dizisi 4. oldu. Her salı büyük bir rekabetin yaşandığı reytinglerde gelecek hafta sıralamaya girecek diziler arasında Mehmet Bir Cihan Fatihi’nin de eklenmesi rekabeti daha da arttıracak.

Kadın Dizisinin Özeti Bile 3. Sırada!

Reyting listesinde birinci sırada yine Kadın dizisi olurken, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 2. sırada yer aldı. Kadın dizisinin özeti bile Ufak Tefek Cinayetler’i geçti.

Kadın Dizisinin Hikayesi

Kadın hayata sevgiyle bağlı olmasa da iki çocuğunun sevgisini yüreğinde coşkuyla taşıyan onları fakirliğin ve yaşam mücadelesini içinde güldürmeyi ve hayatın zorluklarını kendisine siper ederek korumayı başaran Bahar’ın hikayesidir.

Annesi tarafından çocuk yaşlarda terk edilen Bahar daha sonra babasını ve babaannesini de kaybeder ve hayatta yapayalnız kaldığı o günlerde Sarp’la tanışır. Mutlu giden bir evliliğin ardından beklenmedik şekilde hayatını yitiren Sarp Bahar’ı derinden etkilemiştir.

Sarp’tan sonra anılarını unutamayan acılarını her gün biraz daha yaşayan kalbini başkalarına kapayan biri olmuştur artık Bahar. Fakat yıllar sonra onu henüz 8 yaşındayken terk eden annesinin ve alenin hayatına girişi, taşınmak durumunda kaldığı yeni mahallesi ona beklenmedik sürprizler yaratır. Kadın dizisi bir Japon dizisi olan Woman’dan uyarlandı. Televizyon dünyasının önemli isimlerinin oyuncu kadrosunda olduğu Kadın dizisinin başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindork ve Bennu Yıldırımlar var.

Kadın Dizisi 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler