Ana SayfaDizilerKadın 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

İlgili Postlar

Kadın 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Kadın 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Salı akşamları ekrana gelen Kadın dizisi başarısına hız kesmeden devam ediyor. Güçlü projeler ile reyting savaşında olan dizi çoğu zaman reytinglerde galip ediyor. Kadın dizisi geçtiğimiz salı akşamı 20. bölüm ile sevenleriyle buluştu. Kadın dizisinde ne olacak? 21. bölüm fragmanı sizlerle…

Kadın Dizisinin 21. Bölüm Fragmanı

Kadın Dizisinin 20. Bölümünde Neler Oldu?

Kadın dizisi adından söz ettirmeye devam ediyor. Salı akşamları yayınlanan Kadın dizisinde her geçen gün heyecan biraz daha artıyor, heyecan arttıkça da izleyicilerin bir sonraki bölüme merakı çoğalıyor.Pırıl, Suat’ın evinde Jülide’yi gördükten sonra ne yapacağını bilemez. Hatice ise Şirin’i Bahar’a ilik vermek için ikna etmeye çalışmakta fakat Şirin bu konuya biraz daha sessiz kalmaktadır. Şirin’in bu sessizliği kararının ne olacağını da merak ettirmekte.

Babasının eve dönmemesine, Bahar ile kalmasını bir türlü kabullenmeyen Şirin yine kendince olaylar yaparak ilik olayını tamamen lehine çevirmek için elinden geleni yapar. Ceyda, oğlu ile ilgili yaşadığı hayal kırıklığından sonra kolay kolay toparlanamaz. Bahar’ın bu süreçte hastalığı yüzünden ağrıları iyice artmaya başlar. Belli etmek istemese de bu ağrılar onu çok zorlamaya başlamıştır. Musa’nın Jale ile yaşadığı ayrılık sürecinde ise bir planı vardır.

Bahar yeni bölümde Sarp ve Şirin’in ilişkisini öğreniyor. Çok sinirli olan Bahar’ın Şirin’i bulunca ona ne yapacağı ise merak konusu. Onun yanı sıra Sarp, Bahar’ın ve çocuklarının yaşadıklarını öğrenecek mi? Sarp ile karşılaşıp onu tanıyan kim? Kadın yeni bölümüyle salı akşamı sevenleriyle buluşacak.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler