Ana SayfaDizilerYüksek Reytinglere Rağmen Star TV'den Şok Final İddiası

İlgili Postlar

Yüksek Reytinglere Rağmen Star TV’den Şok Final İddiası

Yüksek Reytinglere Rağmen Star TV’den Şok Final İddiası

Son dönemde güçlü projelerden dolayı dizilerin başlaması ve bitmesi bir oluyor. Birçok kanal reytinglerde başarılı olamadığı için dizilerin fişini çekiyor. Televizyon dünyasının renkli olduğu dönemlerde bir üzücü haberde Star TV’den gelebilir. Reytinglerde yüksek olan ama bitme iddiası olan dizi hangisi? Detaylar haberimizde…

Hangi Dizi Final Yapabilir?

Gelen tutunamıyor. Dizileri çarçabuk tüketen ancak bir o kadar bağlı olan Türk izleyicisine dizi dayanmıyor. Şu sıralar kanallardan sık sık final kararları duyuyoruz. Bir üzücü haber de Star Tv’den geleceğe benziyor. Star TV’nin çok sevilen ve takip edilen bir dizisi final yapabilir.

Star TV’nin sezona en hızlı giren ve ilk bölümleriyle büyük olay olan Ufak Tefek Cinayetler dizisi, artık her bölümüyle hüsrana uğratmaya başladı. Sosyal medya kullanıcıları artık dizinin sıkıcı olmaya başladığı yönünde. Bölümlerin fazla ilerlemesi, bir bölümün sadece çöp poşeti üzerinde dönmesi izleyiciyi oldukça bıktırmış durumda. Son 4 bölümdür kan kaybeden Ufak Tefek Cinayetler bitecek mi? Dizinin yakın zamanda final yapacağı çıkan dedikodular arasında.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler