Ana SayfaDizilerVatanım Sensin'de Mehmet Akif Ersoy'u kim canlandıracak ?

İlgili Postlar

Vatanım Sensin’de Mehmet Akif Ersoy’u kim canlandıracak ?

Vatanım Sensin’in 48.bölümü yayınlandı.Vatanım Sensin’de Mehmet Akif Ersoy’u kim canlandıracak ?

Vatanım Sensin 48.Bölüm Konusu

Cevdet, Yunan ordusundaki görevine dönmeyi başarırken İsmet Paşa komutasındaki ordunun büyük bir zafer kazanmasına da yardımcı olmuştur. Ancak bu zaferin İzmir’deki yankıları ve beklenmedik bir ölüm şehrin sokaklarını karıştırır. Diğer yandan Leon’un Hilal’e aşkı, Cevdet’in, babasının katili olduğu gerçeği ile sınanacaktır. Leon’u bir yol ayrımına getiren bu sınavın sonucunda bambaşka bir sır ortaya dökülecektir.

tolga-tekinn

Vatanım Sensin Yeni Oyuncusu !

Vatanım Sensin’in 48.bölümündeki yeni oyuncu belli oldu.Mehmet Akif’i oynuyacak oyuncu Tolga Tekin.Diziyi takip eden izleyici kitlesinin kafasında Tolga Tekin kimdir sorusu vardı.Peki Tolga Tekin kimdir ?

19 Mart 1973 yılında Ankara’da doğmuştur.Ortaokul’u Özel Arı Koleji’nde 1992’de tamamlamıştır.Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden, 1996 yılında mezun oldu.Adana Devlet Tiyatrosu’nda görev yapmıştır.1996 ile 2004 yılları arasında görevini yapıp, Ankara Devlet Tiyatrosu’na tayin olmuştur.Bizim Evin Halleri dizisinde 4 yıl oyuncu olarak çalışmıştır.Tolga Tekin, 21 Temmuz 2013 tarihinde oyuncu Zeynep Koltuk ile evlenmiştir.

[affiliate_news id=”41901″]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler