Ana SayfaDizilerVatanım Sensin'e yeni oyuncu

İlgili Postlar

Vatanım Sensin’e yeni oyuncu

Kanal D’nin en çok izlenen dizilerinden Vatanım Sensin’e yeni oyuncu geliyor.48.bölümünde diziye Mehmet Akif karakteriyle dahil olan oyuncu kim ?

Vatanım Sensin 48.Bölüm Konusu

Cevdet, Yunan ordusundaki görevine dönmeyi başarırken İsmet Paşa komutasındaki ordunun büyük bir zafer kazanmasına da yardımcı olmuştur. Ancak bu zaferin İzmir’deki yankıları ve beklenmedik bir ölüm şehrin sokaklarını karıştırır. Diğer yandan Leon’un Hilal’e aşkı, Cevdet’in, babasının katili olduğu gerçeği ile sınanacaktır. Leon’u bir yol ayrımına getiren bu sınavın sonucunda bambaşka bir sır ortaya dökülecektir.

Yeni bölümde Mehmet Akif’i canlandıracak oyuncunun açıklanmasını bekleyeceğiz.

vatanim-sensin

Sokak olayları giderek şiddetlenirken şehir yangın yerine dönmüştür. Artık İzmirli her Türk’ün hayatı tehlikededir. Filippos’un şeytani ve sinsi bir planın peşinde olduğunu anlayan Cevdet bu felaketi durdurmak için Ankara’dan gelen yardımı İzmir’e sokmanın bir yolunu bulmalıdır.

 

Vatanım Sensin Dizisinin Konusu

Balkan harbinin sonlarına doğru Osmanlı Ordusu’na bağlı Selanik’te görev yapan binbaşı olan Miralay Cevdet (Halit Ergenç) bir vatansever askerdir. Eşi Azize’ye (Bergüzar Korel) tutkun bir aşık ve çocukları Ali Kemal, Yıldız ve Hilal’e şefkatli bir baba, annesi Hasibe Hanım’a ise hayırlı bir evlattır. Ordudayken yakın arkadaşı Miralay Tevfik’le beraber cephede vatan topraklarını kaybetmemek için var gücüyle direnirken başına gelen bir olay hayatında yeni sayfa açacak, Cevdet ailesinden kopmaya mecbur kalacak ve Selanik Vilayeti’nden İzmir’e göç etmek zorunda kalan Azize’ye ise Tevfik yardım edecektir. Azize’ye karşı gizlediği duygularını belli etme pahasına yanlarında olur. Oysa Tevfikin de büyük bir sırrı vardır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler