Ana SayfaÜnlüler29 Yıllık Evliliği Bitti!

İlgili Postlar

29 Yıllık Evliliği Bitti!

Star TV’nin sevilen dizisi “İstanbullu Gelin” de “Kıymet” karakterine hayat veren oyuncu Nergis Çorakçı, kendisi gibi oyuncu olan eşi Can Başak’ın 29 yıllık evlilikleri tek celsede bitti. Şiddetli geçimsizlik sebebiyle yollarını anlaşmalı olarak ayıran çift, birbirlerinden nafaka ya da tazminat talebinde bulunmadı.

Şiddetli Geçimsizlik

Davayı Can Başak İstanbul Aile Mahkemesi’nde açtı. Can Başak, dilekçesinde 1989 yılında evlendiklerini, bir çocuklarının olduğunu şiddetli geçimsizlik, onur kırıcı davranış ve kötü muamele hareketleriyle evlilik birliği temelinden sarsıldığını belirterek, boşanma talebinde bulundu.

Çocuk İçin 500’er Lira Ödeyecekler

Anlaşmalı olarak boşanmak istediklerini ve bu konuda taraflar arasında bir boşanma protokolü imzaladıklarını belirten Can Başak, tarafların birbirlerinden tazminat, nafaka ya da mal rejiminden kaynaklanan bir taleplerinin bulunmadığını belirtti.

Tek Celsede Bitti

Protokole göre taraflar, üniversiteye giden çocuklarının eğitim hayatı boyunca eğitim giderlerini ortaklaşa karşılayacaklarını kabul ettiler. Can Başak ile Nergis Çorakçı Başak çocuğun eğitim giderleri için her ay ortaklaşa 500’er lira ödeyeceklerini boşanma protokolünde açıkladılar. Davanın üç hafta önce görülen duruşmasına katılan taraflar boşanmanın sonuçları konusunda anlaştıklarını ve boşanmalarına karar verilmesini istediler. Mahkeme tarafların evliliğinin bir yıldan fazla olduğunu boşanmanın mali sonuçları konusunda mahkemeye sunulan protokolün uygun görüldüğünü kararında açıkladı. İstanbul Aile Mahkemesi boşanma protokolü doğrultusunda tarafların boşanmasına karar verdi. Ünlü çiftin Cem Başak adında da bir oğlu var.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler