Ana SayfaDizilerLeyla Tanlar ve Mert Yazıcıoğlu, Mehmed Bir Cihan Fatihi’nde!

İlgili Postlar

Leyla Tanlar ve Mert Yazıcıoğlu, Mehmed Bir Cihan Fatihi’nde!

Leyla Tanlar ve Mert Yazıcıoğlu, bu sezon Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde rol alıyor. Kanal D’de, 20 Mart Salı akşamı seyircilerle buluşmaya hazırlanan dizi filmin, kadrosunda yer alan genç oyuncular, bu sezonda iki aşık olarak karşımıza çıkacaklar.

Bu yılın en iddialı projelerinden olan Mehmed Bir Cihan Fatihi’nin kadrosunda, “Karagül” ve “Umuda Kelepçe Vurulmaz” dizilerinden tanıdığımız genç oyuncu Mert Yazıcıoğlu ve “Paramparça” dizisinin Cansu’su Leyla Tanlar yer alıyor.

Yeniçeri Askeri ve Paşa Kızının İmkânsız Aşkı…

Mehmed Bir Cihan Fatihi’nin genç oyuncuları Leyla Tanlar ve Mert Yazıcıoğlu, dizi filmde birbirlerine imkansız aşkla bağlı iki genci canlandıracak.

Leyla Tanlar ve Mert Yazıcıoğlu, Mehmed Bir Cihan Fatihi’nde!

Esleme-Leyla Tanlar Kimdir?

Güzel oyuncu Tanlar; dizi filmde Çandarlı Halil Paşa’nın küçük kızı Esleme rolünde yer alıyor. İçinde kötülük barındırmayan, temiz yürekli Esleme; zaman içerisinde gönlünü Korkut’a kaptıracak ve aşkın çaresizliği içinde kaybolacak.

İşte, Mehmed Bir Cihan Fatihinin Paşaları!

Leyla Tanlar ve Mert Yazıcıoğlu, Mehmed Bir Cihan Fatihi’nde!

Korkut-Mert Yazıcıoğlu Kimdir?

Yakışıklı oyuncu Yazıcıoğlu, dizide; yeniçeri askeri olan Korkut’u canlandıracak. Korkut’un hayatı ise Esleme’ye olan aşkı yüzünden tepe taklak olacak ve kendini aşkı için her türlü zorluğa göğüs gererken bulacak.

İzleyicileri ekran başına kilitleyecek olan iki gencin imkânsız aşkı, Mehmed Bir Cihan Fatihi’nde, 20 Mart Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de sizlerle…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler