Ana SayfaKültür ve SanatMüzikZirve ‘nin Sahibi İrem !

İlgili Postlar

Zirve ‘nin Sahibi İrem !

Pop müziğin şarkılarıyla kadar olduğu renkli  kişiliğiyle de büyük beğeni toplayan yeni nesil starı İrem Derici iki şarkıdan oluşan Maxi Single projesi ‘Senin Hastan ‘ı 2 hafta önce müzik severlerle buluştu. Şimdi ise bambaşka yerde..İşte Detaylar..

Zirve ‘nin Sahibi İrem !

İrem Derici’nin 13 Kasım’da piyasaya çıkan ‘Güz Dönümü’ ve ‘Senin Hastan’ adlı parçalarından oluşan iki şarkılık maxi single’ı “Senin Hastan” çok kısa sürede İtunes, Spotify, Fizy müzik platformlarında 1 numaraya yükselerek zirvenin sahibi olmuştu.

‘Senin Hastan’ Zirve’de…

‘Senin Hastan’ adlı şarkı 3 veri şirketi verilerine göre ise 2’nci haftasında ulusal, yerel, bölgesel Radyo kanalları ve TV müzik kanallarının en çok yayınladığı şarkı ile zirve’ ye yerleşti.

İrem Derici kimdir?

Senin Hastan’ Zirve'de
Senin Hastan’ Zirve’de
Senin Hastan’ Zirve'de
Senin Hastan’ Zirve’de

Usta popçu İrem Derici’nin ‘Senin Hastan adlı parçasının sözü Hakkı Yalçın ve Ayla Çelik’e, şarkının bestesi ise erdar Aslan ve Ayla Çelik ‘ea aranjesi ise Onur Özdemir’e ait.

Ünlü popçunun Murat Joker’in yönetmen koltuğunda oturduğu “Senin Hastan” klibi de Brezilyalı ünlü model Diogo Fedrizzi ile olan cesur sahneleri de sosyal medyanın en konuşulanları arasında yer aldı…

İrem Derici “Yazsın Bana” İle Yazın Hit’ini Patlattı..

Senin Hastan’ Zirve'de
Senin Hastan’ Zirve’de

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler