Ana SayfaÜnlülerSon Dakika!..Survivor 2021'in İlk Yarışmacısı Ünlü Oyuncu Oldu...

İlgili Postlar

Son Dakika!..Survivor 2021’in İlk Yarışmacısı Ünlü Oyuncu Oldu…

Survivor seyircisinin Survivor 2021 için yaşadığı heyecan dorukta. Tv8 ekranlarının en fazla izlenen yarışma programı olan Survivor 2021’in ilk yarışmacısı ise bugün belli oldu. Acun Ilıcalı’nın yaptığı duyuru ile ünlü oyuncu Survivor 2021’in ilk yarışmacısı oldu.. İşte Detaylar.

Son Dakika!..Survivor 2021’in İlk Yarışmacısı Ünlü Oyuncu Oldu…

Son dönemlerde Survivor 2021’de ter dökecek isimler hakkında  çeşitli iddiaların gündeme gelmesi ise tabi bu işin cabası. Survivor 2021 adeta soluksuz beklenirken survivor yarışmacıların kıyasıya yarıştığı yarışmanın yepyeni sezon yarışmacıları ise yavaş yavaş belli olmaya başladı bile.

Survivor Yarışmacıları Merak Ediliyor…

Öte yandan ‘Masterchef Türkiye’de ter döken Celal Sarıgül’ün ‘Survivor’da mücadele edeceği öne sürülürken ‘Survivor 2020’ye veda eden oyuncu Uğur Pektaş ve aynı sebepten ‘Survivor 2019’dan elenen Hikmet Tuğsuz’un, bu yeni sezonunda yarışmada olacağı konuşuluyor.

Survivor 2021 Ne Zaman? İlk Yarışmacı Kim?

Survivor 2021’in başlayacağı tarih hakkında Ilıcalı tarafından henüz bir açıklama yapılmazken ünlü televizyoncu az önce ilk yarışmacıyı sosyal medya hesabından duyurdu. Survivor 2021’in ilk yarışmacısı Issız Adam sinema filmiyle şöhreti yakalayan yetenekli oyuncu Cemal Hünal oldu.

Cemal Hünal kimdir?

Acun Ilıcalı,  “Issız adam ıssız ada” notuyla ilk yarışmacıyı takipçilerine duyururken, Şimdi ise herkes diğer Survivor yarışmacılarını bekliyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler