Ana SayfaÜnlülerCemal Hünal: Ünlülere Özel Ders Veriyorum

İlgili Postlar

Cemal Hünal: Ünlülere Özel Ders Veriyorum

Cemal Hünal: Ünlülere ders veriyorum! Issız Adam filminde canlandırdığı karakterle büyük bir çıkış yakalayan Cemal Hünal, önceki gün Bebek’te magazin muhabirleri tarafından görüntülendi. Bir süredir ekranlardan uzak kalan başarılı ve yakışıklı oyuncu, ekranlara geri dönmeye hazırlandığının müjdesini verdi. Oyunculukta başarılı olduğu kadar binicilikte de iddialı olan ve Gümüşdere Köyü’nde kendisine ait bir çiftliği bulunan Cemal Hünal, ünlülere özel ders verdiğini söyledi. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Cemal Hünal Hiç Maç İzlememiş!

Cemal Hünal: Ünlülere ders veriyorum!

Cemal Hünal: Ünlülere ders veriyorum! Issız adam filminde canlandırdığı karakterle tanınan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu Cemal Hünal, uzun süredir ekranlarda yer almıyordu.

Önceki gün Bebek’te magazin muhabirleri tarafından görüntülenen ünlü oyuncu, ayaküstü kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

Menajeri ile birlikte bir toplantı sonrasında görüntülenen ünlü oyuncu Cemal Hünal; uzun süredir ara verdiği ekranlara geri dönmeye hazırlandığının müjdesini vererek, bu sıralar gelen teklifleri değerlendirdiğini ifade etti.

Sarıyer Gümüşdere Köyü’nde bir çiftlik kuran ve adı neredeyse atlarla özdeşleşen Cemal Hünal, “Görüşmeler devam ediyor. Güzel, hareketli bir şeyler olacak” diyerek yeni projesi hakkında ipucu verdi.

Cemal Hünal, magazin muhabirleri ile ayaküstü bir sohbet gerçekleştirdi.
Cemal Hünal, magazin muhabirleri ile ayaküstü bir sohbet gerçekleştirdi.

Cemal Hünal kimdir?

Özel eğitimler veriyorum

Binicilik deyince akıllara ilk gelen ünlülerden olan ünlü oyuncu; Cüneyt Arkın benzetmelerine güldüğünü ifade ederek, “Ders verdiğim ünlüler oldu. İsim vermek istemiyorum. Özel eğitimler veriyorum. Paylaşım yapmıyorum, özel oluyor. Kulübümüzde çok fazla ilerleme var. Güzel işler yapıyoruz. Başka dönem işleri de var.” dedi.

Kadir İnanır’ın çok ses getiren, “Dizi oyunculuğu ile oyuncu olunmuyor. Sinema yapmak lazım.” sözleri hatırlatılan Cemal Hünal; kendisi için er meydanının tiyatro sahnesi olduğunu belirterek şunları söyledi:

Benim için oyunculukta er meydanı tiyatro, sinema değil

“Herkes dizi oyunculuğu yapmak istiyordur. Doğru şartların bir araya gelmesi lazım. Oyunculara bir teklif gelmesi lazım. Yazarlık yapıp kendi projelerini üretmesi lazım. Bence tiyatro tecrübesi sinemadan daha önemli, farklı kulvarlar ama para kazanmak mı, iyi iş yapmak m? Kapitalist bir düzende yaşıyoruz. Para kazanmadan yapılan işin saygı görmüyor.  Kıymeti yok açıkçası. Daha çok televizyon ve ticari işler işin bunu söyleye biliriz. Ben tiyatroda yoğun bir vakit geçiyorum. Yoğun bir turne programım var. Çok keyif alıyorum. Benim için oyunculukta er meydanı tiyatro, sinema değil.”

Geçtiğimiz günlerde çiftliğinde yaşanan kaza sonrası ifadeye çağrılarak gündem olan ünlü oyuncu, olayla ilgili olarak ise “Bizim atlardan birine gece vakti motor çarptı. Malesef çarpan kişi vefat etti. Çok üzücü bir durum. Ailesine sabır diliyorum. Biz de zor durumda kaldık. O yüzden biz de ifade verdik.” dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler