Ana SayfaÜnlülerZeynep Bastık’tan Hayranlarını Korkutan Haber

İlgili Postlar

Zeynep Bastık’tan Hayranlarını Korkutan Haber

Son dönemlere damga vuran isimlerden birisi olan Zeynep Bastık hayranlarını korkutan haberi paylaştı ve ameliyat olacağını duyurdu. İşte detaylar.

Şarkıları ve danslarıyla sosyal medyanın en etkin isimlerinden birisi olan Zeynep Bastık, sağlık durumuyla ilgili yeni bir paylaşım yaptı. Yaşadığı nefes problemleri nedeniyle sağlık kontrollerinden geçen şarkıcı, deviasyon sorunu yaşadığını aktardı. Hayranlarının endişe duyduğu bu sağlık sorununun kısa bir ameliyat ile çözüleceğini aktaran Zeynep Bastık, burun bölgesinde herhangi bir değişikliğin olmayacağını ve ameliyat sonrasında sağlığına kavuşabileceğini aktardı.

Zeynep Bastık’tan Hayranlarını Korkutan Haber
Zeynep Bastık’tan Hayranlarını Korkutan Haber

Nefes Problemi Yaşıyor

Nefes alıp vermede sorun yaşayan Zeynep Bastık, “Ciddi bir deviasyonum varmış. Burnumun şekline de bir şey olmayacakmış, çok kısa sürecekmiş” diyerek yaşadığı sorunu aktardı. Yaşadığı problemi çok önemsemeyen ancak ciddi bir deviasyon sorunu yaşadığı ortaya çıkan Zeynep Bastık’ın bu sorunu gidermek için bantlar kullanmak zorunda kaldığı da ortaya çıktı.

“Kulak – burun – boğaz doktoruyla randevum vardı. Meğer ciddi bir deviasyonum varmış ve ameliyat olmam gerekiyormuş. Burnumun şekline de bir şey olmayacakmış, çok kısa sürecekmiş. Uyuyamadığım ve nefes alamadığım için taktığım bantların sebebi belli oldu böylelikle. Nefes alamamak berbat bir şey dostlar. Gidin görünün kamu spotu saati” diyerek yaşadığı süreci aktaran Zeynep Bastık’a hayranlarından geçmiş olsun mesajları geldi. Yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle moralinin bozuk olduğu gözlenen şarkıcı, önümüzdeki günlerde operasyon geçirecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler