Ana SayfaÜnlülerİrem Derici ve Sevgilisinin Aşk Dövmesi Görüntülendi!

İlgili Postlar

İrem Derici ve Sevgilisinin Aşk Dövmesi Görüntülendi!

Hareketli bir aşk hayatı olan İrem Derici, Gökhan Fırat ilişkisinde dolu dizgin. Çift, aşklarına özel dövme yaptırdığını duyurdu.

Survivor yarışmasına katılan ve Türkiye’de kısa sürede dikkat çeken Atakan Işıktutan, İrem Derici ile ilişki yaşamıştı. Bu ilişkiyi noktalayan İrem Derici, şimdi ise Gökhan Fırat ile birlikte. Hareketli aşk hayatıyla gündemden düşmeyen İrem Derici, yeni ilişkisi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çift 21 yazılı boyun dövmeleri ile dikkat çektiği için sorular dövmeler üzerine oldu. Ünlü şarkıcı ise sorulara yine samimi bir şekilde yanıt verdi.

“Ayrılırsak Bunu Sildirmek Çok Zor Olacak”

37 yaşındaki sanatçı, yönetmen ve fotoğrafçı olarak Türkiye’de tanınan Gökhan Fırat’la mutlu bir birliktelik sürdürdüğünü söyledi. Geçtiğimiz akşam gerçekleşen NO7 Influencers Awards’a katılan ve burada bir ödüle de layık görülen İrem Derici, magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Projelerinin devam ettiğini ve Ramazan ayı nedeniyle evde vakit geçirdiğini söyleyen şarkıcı en çok İnci Taneleri dizisini özlediğini söyledi. Dizinin hayranı olduğunu söyleyen Derici, “Bayramdan sonra yayınlanan bölümünü izleyemedim, ara vermişti. Deli gibi izliyorum. Ben dizilerin her zaman kötü karakterlerini severim, iyileri sevmiyorum. Normal hayatta da iyileri sevmiyorum, kötüleri seviyorum” dedi.

Konunun aşk ve Gökhan Fırat’a gelmesi sonrasında boynundaki 21 dövmesini gösteren İrem Derici, aynı dövmeyi sevgilisi Fırat’ın da yaptırdığını belirtti. 21’in anlamının sorulması sonrasında ikisinin de ayın 21’inde doğduğunu ve bu nedenle 21 sayısında karar kıldıklarını söyleyen İrem Derici bu anları eğlenceli diliyle “Bir de eski bir dövmem vardı onu kapattırdım. Gökhan da gitti aynısını yaptırdı. Manyak. Neden bilmiyorum onun boynunun diğer yanında, benim burada böyle bir şey var. Allah korusun ayrılırsak bunu sildirmek çok zor olacak!” şeklinde yorumladı.

İşte o dövmeler

İrem Derici ve Sevgilisinin Aşk Dövmesi Görüntülendi!
İrem Derici ve Sevgilisinin Aşk Dövmesi Görüntülendi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler