Ana SayfaÜnlülerNurgül Yeşilçay Mor Mayosuyla Sezonu Açtı

İlgili Postlar

Nurgül Yeşilçay Mor Mayosuyla Sezonu Açtı

Sosyal medyanın en çok takip eden isimlerinden Nurgül Yeşilçay mor mayosuyla yeni sezonu açtığını duyurdu.

Sosyal medyada yaptığı eğlenceli video çalışmalarıyla gündem olmayı başaran Nurgül Yeşilçay, yeni paylaşımı ile herkesi güldürdü. Mor mayoları içinde yaz sezonunu açtığı görülen ünlü oyuncu, Türkiye’de sıklıkla tartışma konusu olan konulara değinmeden de edemedi. Son dönemlerde ekranlardan uzak kalan Nurgül Yeşilçay, mor mayosuyla “Lahmacun kombini” yaptığını söylemesiyle herkesi güldürdü.

48 Yaşındaki Oyuncu Sezonu Açtı

Türkiye’nin en sevilen oyuncularından olan Nurgül Yeşilçay, en son Veda Mektubu dizisinde Alanur Yıldız karakteri ile karşımıza çıkmıştı. Gözlerden uzak bir yaşam sürmesine rağmen sosyal medyayı etkin kullanmasıyla sürekli etkileşim içerisinde olan Nurgül Yeşilçay, son fotoğraflarında mor mayosuyla poz verdi. İddialı fotoğraflarıyla vücuduna güvendiğine vurgu yapan ve makyajsız pozlarıyla da iddiasını sürdüren Nurgül Yeşilçay, yeni fotoğraflarıyla beğeni topladı.

Lahmacun Kombini

Mor mayolu fotoğrafına “Lahmacun kombini” yorumu yapan ünlü isim, fotoğrafına “Bodrum 2024 lahmacun tarifesi belirlendiğine göre ona en uygun sizi zengin gösterecek kombin önerimle buradayım. Suratsızlık ve full makyaj olmazsa olmaz” notunu düştü. Esprili mesajıyla sosyal medyada gündem olan Nurgül Yeşilçay’ın bu paylaşımına takipçilerinden eğlenceli tepkiler geldi. Pek çok ünlü ismin de beğendiği bu pozlar, 48 yaşındaki Nurgül Yeşilçay’ın formunu koruduğunu da gözler önüne serdi.

İşte Nurgül Yeşilçay’ın morlu mayosuyla verdiği o pozlar;

Nurgül Yeşilçay’dan Mor Mayosuyla Sezonu Açtı
Nurgül Yeşilçay’dan Mor Mayosuyla Sezonu Açtı
Nurgül Yeşilçay’dan Mor Mayosuyla Sezonu Açtı
Nurgül Yeşilçay’dan Mor Mayosuyla Sezonu Açtı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler