Ana SayfaÜnlülerUğur Dündar’dan Dilara’ya Yardım Eli

İlgili Postlar

Uğur Dündar’dan Dilara’ya Yardım Eli

Suphiye Orancı’nın kızlarından birisi olan Dilara’nın babasının Uğur Dündar olmadığı DNA raporu ile tescillenirken ünlü gazeteciden yardım açıklaması geldi.

Kendisine babasının Uğur Dündar olduğunun söylenmesi üzerine mahkeme ile hakkını arayan Dilara için Uğur Dündar açıklama yaparak yardımcı olmak istediğini söyledi. Geçtiğimiz günlerin en sıcak gündemlerinden birisi olan babalık davasında DNA raporları ile Uğur Dündar ile Suphiye Orancı’nın kızı Dilara arasında herhangi bir bağın olmadığı tespit edildi.

Duygu Nebioğlu’nun açıklaması sonrasında gündemdeki soru işaretlerini gidermek adına açıklama yapan Uğur Dündar, dün akşam Sözcü TV’de konuyla ilgili ayrıntıları anlattı. Dilara’nın sarı saçlı olması nedeniyle Uğur Dündar isminin ortaya atıldığını ancak ifadelerin gerçek dışı olduğunu söyleyen Uğur Dündar, “Çok iyi aile terbiyesi almış biri, anne ve babasını bulmak için de elimden geleni yapacağımı söyledim” dedi.

Yaşananlara Kızmadı, Destekledi

Yaşanan olaylara karşı son derece sakin olduğu görülen Uğur Dündar, kendisinden emin olduğu için herhangi bir şüphe duymadığını ifade etti. Suphiye Orancı’yı tanımadığını ve hiçbir zaman görüşmediğini belirten Uğur Dündar, davanın 2022 yılında başladığını da belirtti.

Uğur Dündar’dan Dilara’ya Yardım Eli
Uğur Dündar’dan Dilara’ya Yardım Eli

2022 yılından beri süren davada gizlilik kararı alındığı için bugün kadar bilgi gündeme gelmedi. Ancak Duygu Nebioğlu’nun babasının Metin Akpınar olması sonrasında Dilara’nın da heyecanlanması davanın yeniden gündeme gelmesine neden oldu.

“1985’te Tanışmışız”

Olayla ilgili mahkemedeki detayları aktaran gazeteci, 1985 yılında İzmir’de tanıştıklarının iddia edildiğini ve bu birliktelikten 1986 yılında Dilara’nın dünyaya geldiğinin belirtildiğini açıkladı. “Bizim bir süre birlikteliğimiz olmuş. İnsan muhakkak hatırlar, ben böyle bir isimle asla birlikte olmadım. Kendimden çok eminim. Anadolu’da bir şehirde oturuyorlar ben o eve gidip ben sizin babanız değilim diyebilirdim. Hanımefendi evli, 2 çocuğu var. İkna da ederdim. Yetiştirme yurdunda büyüyen çocukların yaşadıkları travmaları çok iyi bilirim, onlara böyle hikayeler anlatılır. Anladığım kadarıyla da kızın sarı saçlı olduğunu gören bir kişi ‘Senin baban Uğur Dündar’ demiş ve onu inandırmış. Bu duruma kızmadım, içerlemedim ve empati yaptım. Kız çocuğunun ne kadar ıstırap çektiğini düşünebiliyorum.” diyerek Dilara’ya yardımcı olmak istediğini belirten Uğur Dündar, açıklamalarıyla konuya son noktayı koydu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler