Ana SayfaÜnlülerSurvivor All Star'da Adaya Veda Eden İsim Belli Oldu

İlgili Postlar

Survivor All Star’da Adaya Veda Eden İsim Belli Oldu

Survivor All Star’da dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Yaman, Özgür, Yunus Emre ve Batuhan’ın potada olduğu eleme oyunlarında elenen isim belli oldu.

Survivor All Star’da heyecan devam ediyor. Zorlu parkurlarda birbirlerine karşı mücadele eden kırmızı ve mavi takım dün akşam eleme oyununda karşı karşıya geldi. Hafta boyunca oynanan oyunlar sonrasında elenmesi için ismi yazılan 4 isim Yaman, Özgür, Yunus Emre ve Batuhan oldu. Zorlu potadan kimlerin çıkabileceği merak edilirken oynanan oyunlar ile birlikte adaya veda eden isim belli oldu ve yarışmadan 1 kişi daha eksildi.

Yunus Emre- Yaman, Özgür ve Batuhan Oynadı

Potaya giren isimlerin belli olmasının ardından eşleşmeler de açıklandı. İlk oyunlarda Yunus Emre ile Yaman, Batuhan ile Özgür karşı karşıya geldi. İlk eşleşmelerde galip gelen taraftar Yunus Emre ve Özgür oldu. Final maçı ise Batuhan ile Yaman arasında oynandı.

Elemede final oyununu Batuhan kazanırken son haftalarda sürekli eleme oyunları oynamak durumunda kalan Yaman adaya veda etti. Ada şartlarında zaman zaman zor anlar yaşayan Yaman, elendiği için büyük üzüntü yaşadı.

Survivor All Star'da Adaya Veda Eden İsim Belli Oldu
Survivor All Star’da Adaya Veda Eden İsim Belli Oldu

Oyunu kaybettikten sonra gözyaşlarını tutamayan Yaman, “Ben sizi izleyerek büyüdüm, hayalim Survivor’a gelmekti” diyerek Atakan ve Hilmi Cem’e sarıldı. Herkesle vedalaşan Yaman, “Ben gidiyorum şimdi vallahi. Çok alışmıştım. Vallahi çok alışmıştım. Bana aile gibi oldunuz. Hayatımın en güzel günlerini burada yaşadım. Yıllardır Survivor’ı izliyorum, burada da izlediğim büyük insanlar var. Hepsi çok iyi, bu isimleri hayal ederek buraya geldim ben. Survivor olmadan All Star oldum. Saygısızlığım olduysa hakkınızı helal edin” dedi.

Diğer yarışmacıların teselli verdiği Yaman, meşalesini de alarak adaya veda etti. Mavi takım bu eleme sonrasında Hakan’ın ardından ikinci erkek yarışmacısını da kaybetti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler